szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Önként vonult karanténba a Budapesti Corvinus Egyetem egyik nyelvoktatója, aki Észak-Olaszországban járt az utóbbi időben. Bár a koronavírus terjedése miatt most két hétig személyesen nem látogatja az egyetemet, ettől függetlenül az oktatás nem áll meg: Skype-on keresztül tanítja a hallgatókat.

A három nagydorogi tanár és a négy pécsi diák önkéntes karanténba vonulása után most a Budapesti Corvinus Egyetem egyik oktatója zárkózott el két hétre a koronavírus miatt.

Az oktató nemrég tért haza Észak-Olaszországi utazásáról, ezért elővigyázatosságból inkább otthon marad a lappangási idő alatt. Az élet azonban ettől még nem állt meg, ugyanúgy megtartotta az órát, csak más módszerrel.

A hallgatók egy tanulószobában ülve, Skype-on keresztül tartották a kapcsolatot oktatójukkal, aki Word-ben írta a feladatokat, amiket szóban oldottak meg együtt.

Milyen a kézmosási helyzet az iskolákban: van, ahol szappan sincs

Az RTL Híradója számolt be a napokban arról, hogy a legnagyobb influenzaszezon, illetve koronavírus veszély ideje alatt milyen a kézmosási helyzet az iskolákban. Van, ahol semmi sincs.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.