szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mikor tartják a vizsgákat az őszi szemeszterben a nagyobb vidéki egyetemeken? Itt a lista.

A Debreceni Egyetemen december 16. és január 31., a Szegedi Tudományegyetemen pedig december 9. és január 25. lesz a vizsgaidőszak a 2019/2020-as tanév első, őszi félévében.

A Pécsi Tudományegyetemen, a gödöllői székhelyű Szent István Egyetemen és a veszprémi Pannon Egyetemen karonként eltérő időpontokban vizsgáznak a diákok december és január folyamán.

Az egri Eszterházy Károly Egyetemen december 16. és január 25. között lesz a vizsgaidőszak, a Miskolci Egyetemen pedig december 16. és február 1. között tehetik le a vizsgákat a hallgatók.

A kecskeméti székhelyű Neumann János Egyetemen december 9. és január 1., a Nyíregyházi Egyetemen pedig december 16. és február 1. között tartják a vizsgaidőszakot.

Az utolsó félévüket végző hallgatóknak a legtöbb egyetemen kevesebb idejük van a vizsgák letételére a záróvizsgák beosztása miatt.

Azt, hogy mikor lesz a vizsgaidőszak a nagyobb budapesti egyetemeken, itt nézhetitek meg.

Mi lesz novemberben? Itt vannak a legfontosabb dátumok és határidők

Milyen határidőkre és dátumokra kell figyelnie ebben a hónapban az érettségizőknek, felvételizőknek, egyetemistáknak? Itt a teljes lista.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.