szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Idén is meghirdette az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Törőcsik Mari Ösztöndíjat, amire a színművész szakon tanulók pályázhatnak.

Idén is pályázhatnak színművész szakon tanuló hallgatók a Törőcsik Mari-ösztöndíjra.

Kik jelentkezhetnek erre az ösztöndíjra?

A Törőcsik Mari Ösztöndíjra azok a 25 év alatti magyar állampolgárok jogosultak, akik a pályázat benyújtásának időpontjában a Színház- és Filmművészeti Egyetem színművész szakjának – a képzés harmadik vagy azt követő félévére bejelentkezett – hallgatói.

Ezen felül más forrásból azonos célra ösztöndíjban nem részesülnek, a pályázati felhívásban meghatározott dokumentumokat hiánytalanul és határidőn belül csatolták és a pályázati kiírásban meghatározott valamennyi feltételnek megfelelnek.

Fontos: kik kaphatnak elsőéves egyetemistaként több tízezer forintos támogatást?

Az elsőévesek az őszi szemeszterben tanulmányi ösztöndíjat még nem kaphatnak, alaptámogatásra viszont pályázhatnak. Utánajártunk, kik kaphatnak ilyen juttatást.

Mennyi a megpályázható összeg?

Fontos, hogy a havi nettó 100 forintos ösztöndíjat a 2019/2020-as tanévben összesen négy pályázó nyerheti el.

Medig lehet jelentkezni?

A pályázat benyújtásának határideje, a meghirdetést követő harmincadik nap – azaz 2019. szeptember 30. A dokumentumok hiánypótlására és módosítására a benyújtási határidőt követő tíz napon belül van lehetőség.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.