szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Január 10-én nyílik meg a 2019-es Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, a helyszín ismét a Hungexpo lesz.

Az Educatio kiállítás 2019-ben is háromnapos lesz, január 10-től 12-ig tart majd (csütörtöktől szombatig) a Hungexpo Budapesti Vásárközpont "A" csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) lesz.

A belépés ingyenes, a középiskolások - hívták fel a figyelmet a szervezők - igazolást kapnak az iskolai hiányzásról a helyszínen.

A rendezvényen az intézmények bemutatkozása mellett a diákok információhoz juthatnak a különböző ösztöndíjakról, az egyes szakmákról, a duális képzésekről, nyelviskolákról, kollégiumokról, megismerhetik az átképzési lehetőségeket és karrierépítési tanácsokat is kaphatnak - közölték a szervezők.

De hogyan érdemes felkészülni?

Mielőtt elmentek a kiállításra, érdemes megnézni, hogy melyik intézmények standjaihoz szeretnétek ellátogatni és kiktől mit szeretnétek megkérdezni.

Érdemes a programokat is átnézni, hiszen ha van érdekes előadás vagy tájékoztató, amit mindenképp szeretnétek meghallgatni, akkor érdemes előre megtervezni melyik nap mikor látogattok ki a Hungexpóra. A programokról bővebben itt olvashattok, a kiállítók listáját pedig itt nézhetitek meg.

A szegedi a legzöldebb magyarországi egyetem

Továbbra is a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) a legzöldebb magyarországi felsőoktatási intézmény, a fenntarthatósági szempontok alapján készült GreenMetric világrangsorban a 77. helyen végzett.