szerző:
Eduline

Ebben a nagy melegben utánajártunk, hogy mennyibe kerülnek a strandbelépők a nagyobb vidéki városokban. Diákkedvezménnyel alig több, mint 500 forintért is élvezhetitek egyes strandok vagy uszodák szolgáltatásait.

©

Győr

A Rába Quelle élményfürdő és strand diákoknak igazolvánnyal 2 700 forintba kerül. A nyári hónapokban ez az ár tartalmazza az élményrészleg és a szabadtéri strand használatát is. Vannak csúszdák és élménymedencék, de az is megtalálja a legjobb kikapcsolódást, aki egy kis sporttal töltené a napját, hiszen van úszómedence is.

Debrecen

Debrecenben az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő 2 550 forintba kerül egész napos belépővel diákoknak, ez az ár korlátlan, egész napos élményfürdő használatot foglal magába.

Ezek a legolcsóbb strandok Budapesten és környékén: néhány száz forintért fürdőzhettek

Kikapcsolódnátok munka után vagy hétvégén? Pár remek és olcsó strandot ajánlunk nektek a fővárosban és környékén. Ha kevés pénzből tartalmasan töltenétek a szünidőt, ezeket a fürdőket érdemes felkeresni - utánajártunk, mennyibe kerülnek a jegyek a legolcsóbb strandokon. 1.

Szeged

Itt egy kicsit drágább az élményfürdő, a diákok kedvezménnyel 4 350 forintért strandolhatnak egész nap a Napfényfürdő Aquapolis Szeged medencéiben. Viszont ha csak délelőtt látogatnátok el, akkor 3 100 forintba kerül, ugyanez a szolgáltatás csak délután 3 800 forint, azonban minden Csongrád megyei 30%-al olcsóbban vehet jegyet, ezzel a kedvezménnyel a diák napijegy 3 000 forint. Ha még nem lenne elég a kedvezményekból a Szegedi Tudományegyetem hallgatóinak még nagyobb kedvezményt adnak, nekik a jegy csupán 2 200 forintba kerül.

Pécs

Pécsen a Hullámfürdő 820 forint diákoknak, nyaranta strandként is funkciónál, az ország 3. hullámgépezetével, amelyet 1935-ben adtak át, innen származik a Hullámfürdő elnevezés is. A Pollack Strand használata pedig délelőtt 610, delután 900 forintba kerül.

Sopron

Sopronban pedig a Lővér Fürdő - Csik Ferenc Uszoda 750 forintba kerül diákoknak, a Tómalom fürdőben pedig csupán 520 forint a diákjegy, ami 14 órától már csak 440, 16 órától pedig csupán 360 forint.

Öt ingyenes strand a Balaton körül - ha olcsón szeretnétek megúszni a nyaralást

Itt a nyár és jó időt mondanak a hétvégére, ha ti is szeretnétek olcsón megúszni a strandolásokat, akkor itt van pár ötlet a Balaton-parti szabadstrandokra. Balatonberény - Csicsergő sétányi szabadstrand A község szabadstrandja közvetlenül a fizetős községi strand mellett, annak keleti szélénél található.