szerző:
Eduline

Több tucat helyre elküldtétek az önéletrajzotokat, de sehonnan sem jeleztek vissza? Összegyűjtöttük a legfurcsább önéletrajzokat.

1. Office Manager

Az irodavezetői munkára pályázó szerint ő a tökéletes jelölt, mivel minden szervezési, telefonálási és ügyféltámogatási "szarság" remekül megy neki, ördögien jóképű, és "mágikus ujjaival" bármelyik rubikkockát kirakja. A jelentkező szerint nincs szükség önéletrajzra, hiszen itt vannak a tények: "egy könyvtáros és egy bak fiaként becsületes vagyok", "megbízható vagyok: mondd ki a nevem, és ott termek".

"Holnap beugrom, hogy megcsináljuk a papírmunkát. Nincs szükség interjúra, hidd el, imádni fogsz. Szeretettel: Roanald" - zárul az ironikus-vicces önéletrajz. Nem tudjuk, elnyerte-e a HR-esek tetszését.

©

2. Vicces és őszinte

Egy 17 éves pályázó őszinteségével sikerrel járt. Vágyott pozíció? "Elnök vagy alelnök. De komolyan, bármi, ami elérhető." Fizetési igény? "Évi 185 ezer dollár plusz részvények. Ha ez nem lehetséges, tegyenek ajánlatot, és alkudozhatunk." Előző munkahely? "Középvezetői ellenségeskedés célpontja." Legjelentősebb eredmény? "Ellopott tollak és post-itek gyűjteménye." A teljes önéletrajzot a scribd.com-on olvashatjátok.

3. Munkatapasztalatok

Pályakezdőként gondban vagytok, milyen munkatapasztalatot írhattok az önéletrajzotokba? Egy álláskereső viccesre vette a figurát, a tapasztalatok és erősségek között említi a gyömbéres kekszek elcsenését, olyan emberek társaságának elviselését, akik nem érdeklik, valamint a telefonálás mímelését .

4. Elégett ajánlások

Ez az álláskereső egy jótékonysági szervezetnek adta Pulitzer-díját, az Oxfordon, a Yale-en és a Harvardon végzett, és semmit nem tenne, amellyel növelné a cég egészségügyi kiadásait. Ajánlást viszont nem tud mellékelni, mivel azok sajnos elégtek.

©