szerző:
Eduline

Csupa ötös van a bizonyítványban? Ingyen utazhattok a Gyermekvasúton, ingyen strandolhattok és mehettek cirkuszba. Itt vannak a részletek.

©

Gyermekvasút

Nem kell fizetniük az utazásért szombattól július 15-ig a budapesti Gyermekvasúton azoknak az általános és középiskolásoknak, akik a jegyváltáskor bemutatják kitűnő bizonyítványukat. A nyári szünetben egyébként változik a menetrend: munkanapokon is hosszabb lesz az üzemidő, így reggel az első járat mindennap már 8 óra 45 perckor elindul Hűvösvölgyből.

Fővárosi Nagycirkusz

A Fővárosi Nagycirkusz társulata is jutalmazza a kimagasló tanulmányi eredményt, belépési lehetőséget biztosítanak a Fővárosi Nagycirkuszba, illetve az ország összes utazó cirkusza is csatlakozott a programhoz, így vidéken is fel tudjátok használni a lehetőséget. A cirkusz az iskoláknak juttatta el a kitűnő tanulóknak szánt kuponokat, ha ti is kaptatok, nincs más dolgotok, csak regisztrálni az oldalon.

Fontos, hogy a jegyvásárlás vagy az előadás napján vigyétek magatokkal:

  • cirkuszi belépő kuponotokat,
  • diákigazolványotokat,
  • kitűnő bizonyítványotokat

Ingyen belépőjegy a siklósi termálfürdőbe

Június 23-án, szombaton és 24-én, vasárnap a 18 éven aluliak kitűnő iskolai bizonyítványuk felmutatásával ingyen léphetnek be a Siklósi Termálfürdőbe. Nem kell más, csak a bizonyítvány és a diákigazolvány.

Fagyi Pécsen

A Trüffel cukrászda nemrég jelentette be a Facebook-oldalán, hogy amennyiben az évzáró után kitűnő bizonyítvánnyal együtt mentek a cukrászdába, akkor a Trüffel csapata megvendégeli a jól tanuló diákot két gyermekgombóc fagyival - írja a Pécsma.

Remek műveltségi kvíz: ismeritek ezeket a szavakat?

Ismeritek a magyar tájszavakat, régies kifejezéseket? Lássuk, hogy a következő szavak újdonságot jelentenek-e. Hányat találtok el?