szerző:
Eduline

Nyilvánosságra hozták a 2018/2019-es tanév hiányszakmáinak listáját - nézzük, milyen végzettségű szakemberekből van hiány Győr-Moson-Sopron megyében.

©

A 2018/2019-es tanévre vonatkozó listát a Magyar Közlönyben találjátok meg, a 32886. oldaltól (ez a Szabóky Adolf Szakképzési Ösztöndíjra jogosító szakképesítések a 2018/2019. tanévben című 5. melléklet).

Ez a lista jó infó azoknak, akik szakgimnáziumban vagy szakközépiskolában tanulnának tovább (azok ugyanis, akik a listán szereplő szakmák közül választanak, ösztöndíjat kaphatnak), de az OKJ-s képzéseket kereső felnőtteknek is segíthet, ezekkel a végzettségekkel ugyanis rövid idő alatt munkát találhatnak.

Itt találjátok a Győr-Moson-Sopron megyei listát:

ács, asztalos, automatikai technikus, dísznövénykertész, festő, mázoló, tapétázó, gépgyártástechnológiai technikus, gépi forgácsoló, gyakorló ápoló, gyakorló csecsemő- és gyermekápoló, hegesztő, ipari gépész, járműipari fémalkatrész-gyártó, kőműves, központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelő, mechatronikai technikus, mezőgazdasági gépész, női szabó, szociális gondozó és ápoló, villanyszerelő, virágkötő és virágkereskedő

Ezekkel a szakmákkal azonnal állást lehet találni: itt a borsodi lista

Nyilvánosságra hozták a 2018/2019-es tanév hiányszakmáinak listáját - nézzük, milyen végzettségű szakemberekből van hiány Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. A 2018/2019-es tanévre vonatkozó listát a Magyar Közlönyben találjátok meg, a 32886. oldaltól (ez a Szabóky Adolf Szakképzési Ösztöndíjra jogosító szakképesítések a 2018/2019. tanévben című 5. melléklet).