szerző:
Eduline

Korábban több tesztet ajánlottunk nektek, ma este online és offline játékokkal deríthetitek ki, hány évesek vagytok valójában.

Tesztelés online

A Flash Fabrica tesztjeit érdemes kipróbálni. Az első feladat egyszerűnek tűnik, mégsem az: négy alapművelet közül kell kiválasztanotok azt, amellyel a végeredményt megkaphatjátok.

A képre kattintva kezdhetitek!
©

Ez a teszt még jobb: fel-felvillannak számok, a helyüket kell végigkattintgatni, a korábban látott számok emelkedő sorrendje alapján.

A képre kattintva kezdhetitek!
©

Tesztelés offline

A wikihow olyan gyakorlatokat gyűjtött össze, amelyekkel megtudhatjátok, megfelel-e életkorotoknak az egyensúlyérzéketek, a memóriátok, a reakcióidőtök. Nem vagyunk benne biztosak, hogy korrekt eredmény jön ki, de azért egy próbát megér.

Álljátok féllábon behajlított térddel, és csukjátok be a szemeteket. Ha több mint harminc másodpercig meg tudjátok tartani ezt a pozíciót, a 20 évesek, húsz és harminc másodperc közötti eredménynél a 30 évesek, tizenöt és húsz másodperc között 40 évesek, tíz és tizenöt másodperc között az 50 évesekre jellemző az egyensúlyérzéketek.

©

Írjatok hat mondatot egymás alá: egyesével takarjátok le őket, majd írjátok le, amire emlékeztek. Ha készen vagytok, nézzétek meg, a mondat mekkora részére emlékeztetek helyesen, és számoljátok ki százalékosan. Ha csak negyven-ötven százalékot sikerül visszaidézni, gyorsan kezdjétek el edzeni a memóriátokat. 

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!