szerző:
Eduline

Az előrejelzések szerint az idei nyár eddigi legrosszabb hétvégéje közeleg időjárás szempontjából, de semmi ok a pánikra, vízálló programajánlóval segítünk.

©

Az Olimpia és politika – Belrin / Barcelona 1936 című kiállítás azt vizsgálja, hogy a nemzetközi sportesemények hogyan váltak az ideológiai harc terepévé a súlyosan átpolitizált 1930-as években. A Ludwigban a náci Németországban rendezett berlini olimpia és az ez ellen demonstráló Olimpíada Popular 80. évfordulóján rendezik meg a kiállítást.

A balatonszárszói Csukás István Színházban idén nyáron is bábelőadásokat és koncerteket rendeznek, így a Balaton partján sem kell unatkozni, ha épp olyan az idő, amilyen holnap és azután lesz.

Mától látható A bálna, amely tengeralattjáró volt című kiállítás a Ludwigban. Albániai és koszovói kortárs művészek állítanak ki őszig.

Ha Balatonnál vagytok, és semmiképp sem akartok elszakadni a víztől, akkor ajánljuk a balatonfűzfői Balaton Uszodát. Ha melegebb vízre vágytok, akkor Hévíz és Kehidakustyány jöhet még szóba, ezek könnyen elérhetők busszal a tóhoz közeli településekről.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!