szerző:
Eduline

Jelenleg is zajlik a július 12-ig módosított jelentkezői adatok, benyújtott dokumentumok feldolgozása. A felvételi összpontszámok a feldolgozottság függvényében alakulnak az e-felvételi felületén - hívja fel a figyelmet a Felvi.

©

Azt írják: "az egyes jelentkezési helyeken számított felvételi összpontszámok a feldolgozottság függvényében alakulnak, és folyamatosan nyomon követhetők az E-felvételi Jelentkezések és pontszámok menüpontjában".

A pontszámítás alapját a dokumentummal megfelelően igazolt és feldolgozott eredmények képezik. Hozzáteszik azt is: a 2006. január 1. után szerzett érettségi eredményeket és a 2003. január 1. után megszerzett nyelvvizsgákat igazoló bizonyítványok másolatait már nem kellett feltölteni, ezeket az adatokat az Oktatási Hivatal közhiteles nyilvántartásából veszi át.

A 2017 szeptemberében induló képzések ponthatárait várhatóan július 26-án este hirdetik ki, azok a felvételizők, akik jelentkezéskor megadták a mobilszámukat, még aznap este SMS-értesítést is kapnak az eredményekről.

Több városban lesznek ponthatárváró bulik, a budapesti programot itt, a zalaegerszegit itt, a pécsit itt nézhetitek meg.