szerző:
Eduline

Állítólag nemes cél érdekében vetkőznek tangára a lányok, minden esetre nagyon népszerűek.

©

Egy szokatlan kezdeményezéssel próbálják továbbtanulásra ösztönözni az amerikai fiatalokat: a The College Babes oldal deklaráltan azért gyűjt fotókat lengén, szexin vagy sportosan öltözött csinos egyetemista lányokról, hogy több kedvet csináljanak másoknak - vélhetően a fiúknak - az egyetemre jelentkezéshez.

Az Instagramon elég sikeres a kampány, már több mint 500 ezer követőjük van, amit közel 3 ezer poszttal gyűjtöttek össze a legkülönfélébb egyetemekre járó lányoktól.

©

Olyannyira komolyan gondolják, hogy egy nagyköveti rendszert hoztak létre számos egyetemen, ahol az általuk kiválasztott szép lány folyamatosan posztol Snapchaten az egyetemi közösségi életről, meg persze magáról. Állítólag hatalmas létszámnövekedést sikerült már elérniük, de ez erre vonatkozó számok nem tűnnek túl hitelesnek, miszerint 9-szer többen jelentkeznének, mint korábban,

Már félmeztelen fiúkkal és macskákkal reklámozzák a kínos POPSítábort

Az egyetemisták számára meghirdetett rendezvény tárgyiasította a nőket, ám igencsak furcsán kompenzálnának. A szegedi hallgatói önkormányzat szélsőséges feminizmusról beszél a kritikák kapcsán. Sokak számára kiverte a biztosítékot, hogy miközben országos tendencia, hogy a hallgatóknak szóló rendezvényeket az elmúlt évek botrányai miatt ne a szex és alkohol kettősének hangsúlyozása jegyében hirdessék, illetve felszámolják ezt a képzettársítást, a SZTE EHÖK közösségi oldalán mégis egy meredek hirdetést tettek közzé: Igen, PopSítábor.