szerző:
Eduline

Mesterszakra jelentkeztek? Fontos tisztában lenni a megjelölt szak pontos felvételi követelményeivel. Az alábbi táblázat képzési területenként csoportosítva tartalmazza a mesterszakokhoz szükséges bemeneti feltételeket.

©

A mesterképzéshez szükséges minimális feltételekről informálódhattok, ugyanis ez a táblázat pontosan leírja, hogy adott mesterképzéshez milyen alapképzési szakok fogadhatók el teljes kreditértékben.

Az is kiderül, hogy mennyi az a minimális kreditszám, amivel rendelkeznetek kell a választott mesterképzés elkezdéséhez.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Fontos határidő jön: csütörtök késő estig kérhetnek segítséget a felvételizők

Február 15-ig jelentkezhettek a 2018-as egyetemi-főiskolai felvételire, a felvételi ügyfélszolgálat hosszabbított nyitvatartással készül a határidőre. Február 15-ére meghosszabbodott nyitvatartással készülünk: este 21 óráig fogadjuk a telefonos vagy személyes kérdéseket, az e-mailekre pedig éjfélig válaszolunk - írják a Felvin. A felvételi eljárással kapcsolatos általános kérdésekben a 1818-as telefonszámon (5-ös gomb - felsőoktatási felvételivel kapcsolatos kérdések) a kormányzati ügyfélvonal 0-24 órában ad tájékoztatást.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás