szerző:
Eduline

Hogyan lehet elrontani a jelentkezési lap kitöltését? Milyen határidőkre kell odafigyelni a keresztféléves felvételin? Újabb olvasói kérdésre válaszoltunk.

Pont Ott Parti idén júliusban. Őket már felvették
©

2012-ben jelentkeztem egy költségtérítéses szakra, de valószínűleg elrontottam a jelentkezési lap kitöltését, mert érvénytelen lett a felvételim - mivel külföldön voltam, nem is foglalkoztam a problémával. Most azonban újra jelentkeznék. Mire kell figyelnem?

A jelentkezési lap akkor érvényes, ha minden szükséges személyes és képzési adatot megadsz, legalább egy képzést megjelölsz, a lapot aláírod (ha az e-felvételi rendszerén keresztül jelentkezel, akkor hitelesítened kell az online űrlapot november 23-ig), és november 15-ig befizeted az eljárási díjat (három megjelölt szakig 9000 forintot, minden további képzésért 2000 forintot kell fizetned). A keresztféléves felvételiről itt találjátok a legfontosabb információkat.

Kérdésed van? Válaszolunk
Problémák vannak az iskolában vagy az egyetemen? Nem tudsz eligazodni a jogszabályok útvesztőjében? A tanulmányi osztályon csak vonogatják a vállukat a felvetéseidre? Írj nekünk az [email protected] -ra, és megkeressük az illetékeseket! Mielőtt elküldenéd a kérdésedet, itt nézd meg, foglalkoztunk-e már a témával.