szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mikor dolgozzák fel véglegesen a feltöltött dokumentumokat és kérelmeket az e-felvételi rendszerben? Fontos kérdésre válaszolunk.

A 2019. július 12-ig leadott kérelmek és benyújtott dokumentumok feldolgozása folyamatosan zajlik, egészen a július 24-i ponthatár-megállapítás előtti napokig - írja a Felvi.

A felvételi összpontszámok a feldolgozottság függvényében alakulnak (ezt a Dokumentumok menüpontban lehet ellenőrizni). Így ha egy újonnan feldolgozott dokumentum hatással van a jelentkezői összpontszámra, a változás csak a dokumentum feldolgozását követő napon jelenik meg a pontszámban.

Pontok a felvételin: fontos szabályok és infók egy helyen

Összegyűjtöttünk minden olyan fontos infót, amelyeket tudnotok kell a 2019-es felvételi pontszámairól.

A jelentkezők az E-felvételi Jelentkezések és pontszámok menüpontjában nézhetik meg az egyes jelentkezési helyeiken számított felvételi összpontszámukat és annak részleteit

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.