szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hamarosan közel 273.000 középszintű szóbeli vizsgával folytatódik az idei érettségi szezon.

Az érettségi június 17–28. között 1.158 helyszínen, 3.149 bizottság előtt, közel 273.000 középszintű szóbeli vizsgával folytatódik az érettségit szervező középiskolákban és a kormányhivatalokban.

Ha már belekezdtetek a pontszámolgatásba, akkor a következő táblázatok biztosan nagy hasznotokra lesznek. Hány pontot ér a közép- vagy az emelt szintű szóbeli? Összegyűjtöttük a legfontosabb számokat és százalékokat. Itt megnézhetitek, hogyan számolják a pontokat a különböző tantárgyakból.

Érettségi 2019: itt vannak az osztályzási és pontozási szabályok

Ha már belekezdtetek a pontszámolgatásba, akkor a következő táblázatok biztosan nagy hasznotokra lesznek. Hány pontot ér a közép- vagy az emelt szintű szóbeli? Összegyűjtöttük a legfontosabb számokat és százalékokat.

Arról pedig, hogy mikor derül ki, melyik egyetemre vagy főiskolára kerültök be a 2019-es felvételin, bővebben itt olvashattok.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.