szerző:
Eduline

Hamarosan komoly feladattal kell szembenéznie az idei végzősöknek, közeleg az érettségi.

A tavaszi írásbeli érettségi 2018. május 4-én kezdődik, és május 28-ig tart.

A három fő tantárgy közül most is a magyar nyelv és irodalommal kezdenek az érettségizők 2018. május 7-én hétfőn reggel 8-tól, 8-án kedden a matekfeladatokat kell megoldani, 9-én szerdán pedig a történelemmel folytatódik az idei érettségi.

Ezeket a nyelvek követik, az angol és a német érettségi is az első héten lemegy majd, a többi tantárgy pedig ezeket követi majd.

©

Az emelt szintű szóbeli vizsgákat 2018. június 7. és 14. között, a középszintű szóbeliket június 18. és 29. között tartják.

A 2018-as felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Újabb négynapos munkahetek jönnek: mikor nem kell dolgozni?

Közeleg a húsvét és a tavaszi szünet, de nem csak a diákok járnak jól, mindenki többet tud majd pihenni. A nagypéntek és a húsvét miatt a jövő héten is csak négy napot kell majd dolgozni, és két hét múlva sem lesz hosszabb a munkahét.

Felvételi jelentkezés lépésről lépésre - 2018

Online képzés célja: Az Eduline online videós felvételi tájékoztatója végigvezet a 2018-as felsőoktatási felvételi minden fontosabb lépésén a szakválasztástól a ponthatárhúzásig. Segítünk, hogy ne vessz el a jogszabályok útvesztőjében és ne veszíts értékes pluszpontokat a felvételi során. | | Kiemelt képzések , Tanulástámogatás