szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Bár az idei karácsony több szempontból is más lesz, mint a korábbiak, azért van, ami 2020-ban sem változik: a mostani karácsony sem telhet el Kevin nélkül. De nem ez lesz az egyetlen műsor, amivel kikapcsolódhattok az ünnepi vacsora és az ajándékbontogatás után. Ebben a cikkben megnézhetitek, milyen filmek közül válogathattok.

A diótörő és a négy birodalom 

Ha szeretitek a mesébe illő helyszíneket és a színes kosztümöket, akkor 18:50-re érdemes az RTL Klubra kapcsolnotok, ahol megnézhetitek A diótörő és a négy birodalom című fantasyt. Itt egy kis ízelítő a filmből:  

A szépség és a szörnyeteg 

A szörnyeteggé változtatott hercegről, illetve az okos és gyönyörű Belle-ről szóló történetet talán senkinek nem kell bemutatnunk. De láttátok már a mese megfilmesített változatát, amelyben Emma Watson és Dan Stevens a főszereplők? December 24-én 20:45-től az RTL Klubbon megnézhetitek.  

Reszkessetek, betörők!  

Idén sem maradunk Kevin nélkül. Akik már várták, hogy újra láthassák a szőke kisfiút és a betörőket, azok kapcsoljanak 21:05-re a TV2-re.  

Holiday  

A film két összetört szívű szingli nőről szól, akik elhatározzák, hogy az ünnepekre otthont cserélnek. A pasimentes vakáció azonban nem a tervek szerint alakul... Azt, hogy pontosan mi történik velük, 21:00-től nézhetitek meg a Viasat 3 csatornán.  

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!