szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A családi társasozás és nagy evések mellett az olvasásra is juthat idő az ünnepek alatt. Ajánlunk néhány szuper könyvet, amelyek között van mesekönyv, ifjúsági regény és levélgyűjtemény is.

Beck Andrea: A titoktündér

A titoktündér szórakozás és egyben hasznos segítség szülő és gyerek számára. Ha kicsúfolják, fél a sötétben, verekszik vagy őt bántják, beteg lesz, barátkozni vagy békülni kell, netán elveszít valamit, vagy híján van az önbizalomnak - ez a mesekönyv megoldást kínál az ilyen helyzetekre.

Marék Veronika: Alfa bácsi titka

Óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló történetválogatásról van szó, amelyben "hétköznapi mese" is van: a kalóz nagypapáról, a titokzatos Alfa bácsiról, balatoni nyaralásokról és táborozásokról, pesti bérházakról, áruházról, rádióról, televízióról rajzokkal kiegészítve.

Leiner Laura: Emlékezz rám

Az Emlékezz rám az Iskolák versenye-trilógia harmadik kötete, amelyben Újvári Hanna az édesanyja halála után zárkózottá és közönyössé vált lány idővel feloldódik. Majd a piros csapat teljes értékű tagjaként minden tehetségét és tudását arra használja, hogy elnyerje a Szirtes Gimnázium számára az áhított kupát

Nyáry Krisztián: Életemnél is jobban

Az irodalom levélválogatásban többek között Szabó Magda, Mészöly Miklós, Kölcsey Ferenc, Vörösmarty Mihály, Kosztolányi Dezső, József Attila, Babits Mihály szerelmes leveleibe pillanthatunk bele.

Alex T. Smith: A ​kisegér, aki elhozta a karácsonyt

Fülöp, a kisegér feladata, hogy eljuttassa Olivér levelét a Mikulásnak, miközben küldetése alatt rengeteg izgalmas kalandot él át, és igaz barátokat is szerez. Igazi karácsonyi mese, adventi nagy utazás ez a könyv.

Minden, amit a felsőoktatási szakképzésről tudni kell - ilyen két év az egyetemen

Úgy érzitek, nem lesz elég pontotok egy alap vagy osztatlan képzéshez? Nem csak így tanulhattok egyetemen. Milyen a pontszámítás ezekre a felsőoktatási szakképzésen? Utánajártunk.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.