szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

"Nem lehetne a szünet után?" - valószínűleg így kezdődik minden előre eltervezett dolgozathalasztási akció. Persze nem csak a tanárok, hanem a diákok is nagyon jól ismerik ezeket a kérdéseket. Most összegyűjtöttünk párat, amit mindenki hallott már.

Van, amire tanárként nem készít fel az egyetem és az évek hosszú szakmai tapasztalata sem. Valószínűleg a furcsa diákkérdések is ide tartoznak.

Íme a lista:

Az iskolai élet néha a terem mind két felében nehéz. Nem csak a diákok, hanem a tanárok is találkoznak olyan helyzetekkel, amiket szívük szerint inkább kihagynának. Jöjjön még tíz kérdés, amit minden tanár ismer.

Iskolai hétköznapok a másik oldalról: ezt a 10 kérdést minden tanár jól ismeri

Az iskolai élet néha a terem mind két felében nehéz. Nem csak a diákok, hanem a tanárok is találkoznak olyan helyzetekkel, amiket szívük szerint inkább kihagynának. Jöjjön tíz kérdés, amit minden tanár ismer.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.