szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Hamarosan kezdődik a szorgalmi időszak, ezért most újabb alkalmazást ajánlunk, amely minden egyetemista számára hasznos lehet az elkövetkezendő hónapokban.

Korábban már összeszedtünk pár ingyenes appot, ami minden egyetemistának jól jöhet. Volt köztük izgalmas ébresztő, jegyzet és feladatlista is. Most újabb alkalmazást ajánlunk, ami segíthet az egyetemi előadások és szemináriumok útvesztőjében eligazodni.

Ezt a négy ingyenes appot minden leendő egyetemistának érdemes letöltenie

Egyetemre készültök, esetleg már a gólyatábor is megvolt? Itt az idő, hogy a telefonotokat is felkészítsétek a tanévkezdésre. Összeszedtünk pár ingyenes appot, ami minden egyetemistának jól jöhet.

A School Planner minden korosztály számára remek alkalmazás. Az applikáció segítségével könnyen számon tarthatjátok az iskolai dolgaitokat. A házi feldatok, feladatok, vizsgák és egyéb események átláthatósága érdekében érdemes letöltenetek ezt az alkalmazást. Ugyancsak a nyomon követhetőségben segítenek az alkalmazás szép, színes témái, melyek közül mindenki a saját ízlésének megfelelően válogathat. A napi értesítéseknek köszönhetően soha nem fogtok elfelejteni semmit és nem csúsztok le a beadási határidőkről.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.