szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Augusztusban a legtöbb diák észbe kap, és igyekszik minél több programot beiktatni a nyár hátralevő részébe - ehhez teszünk hozzá nektek néhány szuper tippet.

Mit csináljatok még a nyáron?

Hullócsillagnézés (ma este)

Ma éjjel alkalmas lesz az idő a Perseidák meteorraj megfigyelésére - kevés ennél jobb nyáresti programot lehet elképzelni.

Sátrazás

Akár a mai hullócsillagnézést is összeköthetitek egy sátrazással, de a nyár további napjain is bőven lesz még alkalmas időtök egy kis kempingezésre a barátokkal.

Egy jó könyv

Olvasni mindig jó, keressetek egy igazán jó könyvet, akár itt, de biztosan a polcotokon is lapul olyan kötet, amit még nem olvastatok el.

Főzés?

Azok az egyetemisták, akik szeptembertől más városban fognak élni, nem árt, ha megtanulják egy-két egyszerűbb étel elkészítését, igazán hasznos lehet ez a következő időszakra nézve.

Buli, társas parti

Elő a társasjátékokkal! Rendezzetek házi bulit vagy üljetek össze egy szuper helyen akár a volt osztálytársakkal ünnepelni ezt a nyarat, vagy éppen a felvételit. És persze a fesztiválok sem fogytak még el a nyárra!

Kikapcsolódnátok az iskolakezdés előtt? Ezekért a filmekért érdemes a héten moziba menni

Egyetemi ügyintézés, beiratkozás, gólyatábor vagy albérletkeresés után pihennétek egy kicsit? Nézzük, milyen filmeket néznek a legtöbben az amerikai mozikban.

Kirándulás

Ha már túl vagytok a nyaraláson, de szívesen kirándulnátok, nézzetek körbe akár az országban, számos "rejtett" kincs lehet akár a környéketeken is.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!