szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha már most tele vagytok a karácsonyi sütikkel és szaloncukorral, akkor jól jöhet egy kis lazítás. Megnéztük, hogy mivel készülnek a csatornák.

Reszkessetek, betörők!

Bizony, ma is lesz Reszkessetek, betörők (ha esetleg tegnap lemaradtatok róla). A filmet ma 12:10-től megnézhetitek a TV2-n.

A sztorit már mindenki ismeri (ha mégsem, itt egy kis ízelítő): Kevin és szülei egy igazi családi utazásra készülnek, azonban a nagy felfordulásban végül egy fontos dolgot otthon felejtenek. Kevint. A hatalmas házban magára maradó kisfiút ez azonban cseppet sem zavarja. Amikor pedig már unatkozni kezdene, két betörő mászik be hozzá az ablakon, akiket egy halom ravaszsággal és furfanggal megállít.

Bridget Jones naplója

Mindenki szerei a duci, jókedvű Bridgetet, ő pedig nagyon szereti a férfiakat.

©

Ha egy kicsit előrébb hozzátok az ebédet, akkor a SzuperTV2-n nézhetitek meg 12 órától.

Aranyhaj és a nagy gubanc

Aranyhaj történetét mindenki ismeri: a királyi pár elrabolt kislánya egy toronyban él az anyjának vélt boszorkánnyal. Épp születésnapján toppan be váratlanul Flynn, a körözött bandita, aki az elveszett királylány fejdíszével szökésben van. Kényszerből egyezséget kötnek, és belevágnak életük leghajmeresztőbb kalandjába.

Shelby: A kutya, aki megmentette a karácsonyt

Shelby egy kiskutya, aki megszökik az állatmenhelyről karácsony este, hogy új gazdit keressen. Hamarosan találkozik is Jake-kel (John Paul Ruttan), akinek minden álma, hogy bűvész lehessen. A kisfiú nem is sejti, hogy jobb segítőt keresve sem talált volna a kutyusnál. Ha kíváncsiak vagytok a karácsonyi kalandra, akkor 14:45-kor megnézhetitek az RTL Klubon.

Jégvarázs

©

Ha másik Disney-filmet választanátok, akkor a Jégvarázst is megnézhetitek 18:45-től az RTL Klubon. Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Svennel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt.