szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Több egyetemen már hivatalosan is elkezdődött a vizsgaidőszak. Ha a karácsony előtti héten vizsgáztok még, és kevés időtök volt/van felkészülni, a következő kurzusajánló a segítségetekre lehet.

Tippek és trükkök

Ebben az online kurzusban kaphattok egy 11 témakörre bontott, tippekből és akár azonnal alkalmazható trükkökből összeállított "tananyagot", amellyel nem csak az írásbeli, de a szóbeli vizsgáknál is sokkal könnyebben szerezhettek olyan jegyet, amilyet szeretnétek.

Amikor kevés az idő

Bizonyára sokan voltatok már úgy, hogy nagyon kevés idő alatt kellett felkészülnötök egy-egy vizsgára. Ha erre az ingyenes tanfolyamra beiratkoztok, kaphattok néhány tippet arról, hogy mi az, amit érdemes vagy éppen nem érdemes csinálni az utolsó hajrában vizsga előtt.

Vizsgafelkészítők

Ha esetleg valamilyen gazdasági képzésen tanultok, kedvetekre válogathattak az Eduline egyetemi vizsgafelkészítő tanfolyamai között. Számvitel, statisztika, vállalati pénzügyek - ezekből a tárgyakból találhattok zh- vagy vizsgafelkészítőt.

2019-ben érettségiztek? Ezek az online felkészítők sokat segíthetnek

Ha átfogóbban szeretnétek készülni a közelgő érettségire vagy éppen tudjátok, hogy mi az a témakör, ami nehezebben megy, a következő online kurzusokkal biztosra mehettek.