szerző:
Eduline

Ma az egyik legismertebb és leggazdagabb világsztár, 1979-ben azonban még csak álmodozott a sikerről Madonna Cicconi.

Ma az egyik legismertebb és leggazdagabb világsztár, 1979-ben azonban még csak álmodozott a sikerről Madonna Cicconi. Az akkor 21 éves lány levélben fordult Stephen Lewicki rendezőhöz, hogy szeretné eljátszani a Certain Sacrifice című erotikus thriller női főszerepét. Madonna kézzel írt motivációs levele, amellyel sikerrel pályázott első filmszerepére, most, 32 évvel később került elő – adta hírül a Daily Mail.

Részlet Madonna leveléből, amellyel első állására jelentkezett
©

A háromoldalas levélben beszámol arról, hogy gyerekkorában apáca szeretett volna lenni. „Ötödikes voltam, amikor eldöntöttem, hogy vagy apáca leszek, vagy híres filmsztár” – írta a 21 éves Madonna. Mikor azonban osztálytársai tudomást szereztek a tervéről, csúfolni kezdték. „A gimnáziumban egészen skizofrén lettem amiatt, hogy nem tudtam választani a két pálya között, mindkettőt értékesnek tartottam valamiért. Odáig fajult a dolog, hogy lassan megutáltam a társaimat, a tanárokat és az egész iskolát” – vallotta.

Lewickit állítólag annyira meglepték Madonna sorai, hogy azonnal rábízta a főszerepet – amelyért mindössze 100 dollárt, azaz 20 ezer forintot fizetett. Madonna nemrég méregdrága bentlakásos iskolába küldte két fiát – az intézményről itt nézegethetsz képeket.