szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Elérhető az OM azonosítók és tanulmányi területek jegyzéke a középfokú iskolai felvételihez a 2020/2021. tanévre.

Ezen a linken érhetitek el a a 2020/2021. tanévre meghirdetett tanulmányi területek jegyzékét és az OM azonosítókat a felvételihez.

Az Oktatási Hivatal felhívja a figyelmet, hogy a jegyzékek szerkesztése 2019. november 25-én zárult le. Az ezen időpont után bekövetkező változásokat kizárólag a KIFIR tanulmányi terület, felvételi tájékoztató és írásbeli vizsgahelyszín kereső program tartalmazza. A keresőtt itt talájátok.

Hamarosan azonban fontos dátum jön, ugyanis december 6-ig jelentkezhetnek a központi írásbeli felvételi vizsgákra a negyedik, hatodik és nyolcadik évfolyamos általános iskolások. Arról, hogy hogyan jelentkezhettek, itt olvashattok el mindent.

Középiskolába felvételizők, figyelem! Fontos határidő közeleg

December 6-ig jelentkezhetnek a központi írásbeli felvételi vizsgákra a negyedik, hatodik és nyolcadik évfolyamos általános iskolások. Hogyan kell jelentkezni a vizsgákra és milyen feladatok várnak a felvételizőkre? Most minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk.

Tetszett a cikk? Iratkozz fel hírlevelünkre

Ha szeretnéd megkapni legfrissebb cikkeinket az érettségiről, az egyetemi-főiskolai és a középiskolai felvételiről, ha érdekelnek a felsőoktatás, a közoktatás, a nyelvoktatás és a felnőttképzés legfontosabb változásai, iratkozz fel hírleveleinkre.