szerző:
Edupress

A Dunaújvárosi Főiskola pótfelvételi nyílt napot tart július 30-án, szerdán 11 órától a főiskola A-épületében, az A9-es előadóteremben. A nyílt nap résztvevői teljes körű tájékoztatást kapnak a főiskoláról és a pótfelvételin választható szakokról, sőt egyúttal a jelentkezési lapok kitöltésében is segítenek a Hallgatói Önkormányzat tagjai.

Azok számára, akik nem tudnak részt venni a nyílt napon, a Dózsa Mozi előtt felállított az intézmény egy DUF Pótfelvételi Információs Pontot, ahol augusztus 13-áig a Hallgatói Önkormányzat tagjai adnak hasznos információkat a főiskoláról és a pótfelvételi lehetőségekről. A pótfelvételi jelentkezésre a főiskola főépületében lévő felvételi irodán van lehetőség naponta 8-15 óráig, a jelentkezési lapok is itt kaphatók.

Az idén játékkal is kedveskedik az intézmény a jelentkezőknek. A Dunaújvárosi Főiskola és rádiója, a Rádió 24 napi nyereményjátékával a gólyák elsős jegyzetvásárlásra költhető ajándékutalványokat nyerhetnek, illetve a legszerencsésebb leendő DUF-os hallgató egy laptop tulajdonosa lesz.

(www.edupress.hu)