szerző:
Eduline

Ha műszaki informatikai képzésen tanultatok, és megvan a diplomátok, de szívesen fejlesztenétek a tudásotokat, ez az ösztöndíj nektek szól.

A Vietnam National University of Hanoi részeként működő Institute Francophone International ösztöndíjlehetőséget hirdet francia nyelvű MA/MSc programokra műszaki informatika területen az 2018-2019-es akadémiai évtől.

Két mesterszakon lehet tanulni: Intelligent System and Multimedia, valamint Communication and System and Networks. Ez utóbbi képzésere még október 15-ig pályázhattok.

Kik pályázhatnak?

Mivel a képzés francia nyelvű, a nyelvtudás elengedhetetlen, illetve műszaki informatika mesterképzési ösztöndíjra csak hasonló szakirányú alapképzésű diplomával rendelkező hallgatók pályázhatnak. A mesterképzéseken a hallgatóknak lehetőségük nyílik nemzetközi szakmai gyakorlaton is részt venni. 

Az ösztöndíj időtartama lefedi a mesterképzés idejét, két évet.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor bővebb információkat az egyetem honlapján olvashattok: www.ifi.vnu.edu.vnk

Így utazhattok rövid tanulmányútra vagy szakmai versenyre ösztöndíjasként

Ha külföldön végeznétek a szakmai gyakorlatot vagy egy rövid tanulmányútra utaznátok, a Campus Mundi program egyik ösztöndíjára még mindig pályázhattok. A Campus Mundi program támogatásával a világ szinte bármely pontjára eljuthattok szakmai gyakorlatra vagy egy rövid tanulmányútra. Mi kell a pályázáshoz? A munkanyelvből legalább B2 szintű, komplex nyelvtudás és az, hogy felsőoktatási hallgatói jogviszonnyal rendekezzetek.