szerző:
Eduline

Letudtátok a legnehezebb vizsgákat? Ha van egy-két tanulásmentes napotok, lazítsatok egy kicsit: ehhez adunk ma tippeket.

©

Ha az ünnepek alatt nem tettétek, menjetek el végre korcsolyázni. A budapestiek közül mi az óbudai pályákat ajánljuk, a Fő téren és a Csobánka téren: a pálya és az oktatás is ingyenes, és bérelhettek korit is.

Felejtsétek el a zacskós levest és a tejfölös tésztát, egyetek végre valami jót. Például Budapest legjobb hamburgerezőiben.

Próbáljátok ki a barátaitokkal, milyen egy kocsmakvíz. Így garantáltan elterelhetitek a figyelmeteket a statisztikáról, az anatómiáról és a római jogról, de nem kell teljesen kikapcsolni az agyatokat.

Akár szeretnétek külföldön tanulni, akár nem, itt az ideje, hogy végigegyétek Európa legjobb süteményeit. A német Berliner, a francia madeleine, az olasz cannoli receptjét itt találjátok.

Szedjetek össze négy-öt havert, és próbáljatok ki egy szabadulójátékot vagy valamilyen más, izgalmas nyomozós játékot. Itt adtunk pár ötletet.

Ha már elegetek van a szakirodalomból, vegyetek elő lazításképp valamilyen szépirodalmi művet. Jobbnál jobb könyveket találtok 2015-ös könyvajánlónkban is.

Menjetek el túrázni a hegyekbe, ha pedig havazna, keressetek egy lejtőt, például a Normafánál vagy a Hárs-hegyen, és szánkózzatok.

Szakítsatok időt egy koncertre. Januárban az Anima Sound System ad akusztikus koncertet, de érkezik hozzánk az Epica, a Raveonettes, a Sabaton és az Ignite is. 2015 legjobb koncertjeiről itt írtunk.

Nem csak nyáron strandolhattok, menjetek el egy gyógyfürdőbe, próbáljátok ki a szaunát vagy a gőzkabint, garantáltan nem fogtok fázni (még a szabadban sem).

Kezdjetek el egy új sorozatot, például a Golden Globe-on taroló Fargót, a Transparentet vagy a The Affairt. Persze csak akkor, ha már nincs több vizsgátok... a sorozatnézésnek nagyon nehéz ellenállni. Tíz hiba, amit minden egyetemista elkövet(ett) vizsgaidőszakban.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!