szerző:
Edupress

Letölthető osztályfőnöki órai tematikával és kompetenciafejlesztéssel segít eligazodni a jövőtervezésben diákoknak és pedagógusoknak a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája (MÜTF).

A képzési kínálatról és jelentkezési módszerekről szóló anyagot eddig negyvenöt iskolában használták. Gulyás Gábor személyiségfejlesztési szakember, coach elmondta: bizonyos szakmában dolgozókat, fejvadász cégeket és szakembereket kérdeztek meg annak érdekében, hogy a kompetencia- és attitűdjellegzetességek alapján összeálljon az adott munkakör profilja. A főiskola honlapján megtalálható teszt segítségével a felvételizők össze is vethetik saját képességeiket az adott szakmához szükséges tulajdonságokkal, kompetenciákkal.
A Modern Üzleti Tudományok Főiskolája

"Ha egy hallgató olyan szakmát választ, amely nem illik hozzá, a főiskolán személyes tanácsadással, életpálya-tervezéssel és coachinggal segítjük. Összeállítunk egy stratégiai tervet. A változtatási folyamat elindításához két-három beszélgetéssel tudunk hozzájárulni. Az igény óriási, csak a múlt félévben személyiségalapú élettervezés tantárgyamat száz főnél is többen vették fel" - tette hozzá a szakember.

Edupress