szerző:
Eduline

Nemcsak matematikából és közgazdaság ismeretekből, hanem történelemből is próbára tehették tudásukat azok, akik elmentek a Studium Generale szombati próbaérettségi napjára. Jó hírünk van azoknak, akik nem voltak ott: itt vannak a feladatsorok és a megoldókulcsok, kipróbálhatjátok, hány pontot szereznétek az érettségin, ha ma lenne.

©

Próbáljátok betartani az érettségi szabályait: üljetek le egy nyugodt helyre, ahol senki nem zavar titeket, annyi időt adjatok magatoknak, ahány percetek "élesben" lesz, és persze tegyétek el messzire a telefont, Google-t használni nem ér.

Középszintű próbaérettségi történelemből - feladatok

Középszintű próbaérettségi történelemből - megoldások

Emelt szintű próbaérettségi történelemből - 1. rész

Emelt szintű próbaérettségi történelemből - 2. rész

Emelt szintű próbaérettségi történelemből - megoldás

Próbaérettségi matekból: hány pontot szereznétek, ha ma lenne az írásbeli?

Szombaton írták meg matekból a közép- és emelt szintű próbaérettségit azok, akik részt vettek a Studium Generale, a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjének próbaérettségi napján. Ha lemaradtatok róla, most kipróbálhatjátok, hány pontot szereznétek. A tennivalótok egyszerű: töltsétek le a következő feladatsorokat, vegyétek elő a számológépet és a négyjegyű függvénytáblázatot, és - minden érettségi szabályt, időtartamot betartva - töltsétek ki a feladatsort.

Emelt szintű történelem érettségi felkészítő

Online képzés célja: Az előkészítő a 2018 májusi emelt szintű történelem érettségi írásbeli és szóbeli vizsgájára készít fel. | | Tudomány, szociológia, oktatás , Érettségi, nyelvvizsga , Érettségi felkészítők , Középiskola, érettségi felkészülés