szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Július 12-ig pótolhatják hiányzó dokumentumaikat a felvételizők, akik a megjelölt képzések sorrendjén is eddig változtathatnak – éppen ezért az Oktatási Hivatal telefonos felvételi ügyfélszolgálata ezen a hétvégén elérhető lesz.

„Az Oktatási Hivatal felvételi ügyfélszolgálata a felvételi eljárás bármely szakaszában segítséget nyújt a jelentkezőknek és leendő felvételizőknek, mind a jelentkezés technikai tudnivalóiról, mind a felvételi eljárás szabályaival kapcsolatban. Az ügyintézési határidőre tekintettel hétvégén, azaz 2019. július 6-7-én az ügyfélszolgálat 8 és 16 óra között fogadja a telefonhívásokat és az e-maileket. A személyes ügyfélszolgálat zárva tart” – olvasható a Felvi.hu-n.

A felvételi eljárással kapcsolatos általános kérdésekben a 1818-as telefonszámon (5-ös gomb -  Felsőoktatási felvételivel kapcsolatos kérdések) a Kormányzati Ügyfélvonal 0-24 órában ad tájékoztatást, konkrét, jelentkezést érintő kérdésben az Oktatási Hivatal ügyfélszolgálatát érdemes hívni, telefonszámuk: (06 1) 477-31-31. Az e-mailben érkező kérdéseket az [email protected] címre várják.

Személyesen a Budapest, XII. Maros utca 19-21. alatti ügyfélszolgálaton kérhettek segítséget hétköznaponként (hétfőtől csütörtökig 8-tól 16:30-ig, péntekenként 8-tól 14 óráig).

A 2019-es felvételiről itt találjátok legfrissebb cikkeinket.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!