Két vizsga közé szívesen beiktatnátok egy mozizást? Olyan filmeket vetítenek a mozik, amelyeket világszerte milliók néznek.  Tovább »

Kevesebb mint két héttel hazai premierjét követően a 2017-es év legnagyobb magyarországi mozibevételét elérő filmje lett a Star Wars: Az utolsó...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A téli szünetben szívesen néznétek új filmeket? Utánajártunk, milyen filmekre vásároltak a legtöbben jegyet az amerikai mozikban - íme, a lista.  Tovább »

A Gru 3 című animációs filmre váltottak a legtöbben jegyet a harmadik negyedévben - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteken...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha karácsony előtt még szívesen néznétek jó filmeket, akkor adunk pár ötletet. Ezekért a filmekért érdemes moziba menni az ünnepek előtt.  Tovább »

Megkezdődött a vizsgaidőszak, de az első néhány nap még nem olyan nehéz, ezért belefér a programba a mozi is? Mutatunk néhány szuper filmet.  Tovább »

Hideg van, hol az eső, hol a hó esik, ráadásul vészesen közeledik a vizsgaidőszak.  Tovább »

Egy-egy jó filmmel lazítanátok a ZH-időszakban? Mutatjuk, melyek voltak a legnézettebb filmek az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő hetekben? Nézzük, melyek voltak a legnézettebb filmek a hétvégén az amerikai mozikban.  Tovább »

Jó filmekkel lazítanátok a ZH-szezonban? Mutatjuk, milyen filmeket néztek milliók az elmúlt napokban az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

Ha valami újra és izgalmasra vágytok a hétvégén, akkor ismét érdemes lehet átböngészni a mozik műsorát.  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnézni a következő hetekben? Vígjátékra vagy képregényfilmre vágytok?  Tovább »

Megérkezett az őszi idő, itt az ideje a filmnézésnek! Mutatjuk, milyen filmekre váltottak a legtöbben jegyet az Egyesült Államokban a hétvégén.  Tovább »

Milyen filmekre érdemes mozijegyet venni a következő napokban, hetekben? Mutatjuk, melyek voltak a legnézettebb filmek az amerikai mozikban hétvégén.  Tovább »

Mit érdemes megnézni ezen a héten a mozikban? Horrorfilmmel, filmdrámával vagy éppen egy thrillerrel lazítanátok két előadás vagy szeminárium között?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X