A mozizást is beillesztenétek a heti programba? Mutatjuk, milyen filmeket néztek tömegek az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

Több jó film közül választhattok, ha két előadás vagy szeminárium között moziba mennétek.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Moziba mennétek ezen a héten? Olyan filmeket ajánlunk nektek, amelyeket tömegek néztek meg a hétvégén az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

Ha szeretnétek kikapcsolódni, akkor van egy ötletünk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha szeretnétek kikapcsolódni, akkor van egy ötletünk.  Tovább »

Heti filmajánlónkból megtudhatjátok, melyik filmre váltottak a legtöbben jegyet az észak-amerikai mozikban - ezeket már itthon is megnézhetitek.  Tovább »

Minden héten új, remek filmeket vetítenek a mozik, amelyekre érdemes elmenni. Itt a heti lista.  Tovább »

A múlt heti tavaszi idő után - úgy tűnik - visszatér a tél, úgyhogy ha némi szünetet tartanátok a tanulásban, a mozi tökéletes választás.  Tovább »

Még mindig tömegek nézik a Jumanji című filmet az amerikai mozikban, de ha ezen már túlvagytok, van két újdonság, amire érdemes jegyet venni.  Tovább »

Lassan vége a vizsgaidőszak egy újabb hetének, így lehet lazítani. Mutatjuk, milyen filmeket érdemes megnézni a következő hetekben.  Tovább »

Két vizsga közé szívesen beiktatnátok egy mozizást? Olyan filmeket vetítenek a mozik, amelyeket világszerte milliók néznek.  Tovább »

Kevesebb mint két héttel hazai premierjét követően a 2017-es év legnagyobb magyarországi mozibevételét elérő filmje lett a Star Wars: Az utolsó...  Tovább »

A téli szünetben szívesen néznétek új filmeket? Utánajártunk, milyen filmekre vásároltak a legtöbben jegyet az amerikai mozikban - íme, a lista.  Tovább »

A Gru 3 című animációs filmre váltottak a legtöbben jegyet a harmadik negyedévben - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) pénteken...  Tovább »

Ha karácsony előtt még szívesen néznétek jó filmeket, akkor adunk pár ötletet. Ezekért a filmekért érdemes moziba menni az ünnepek előtt.  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X