A tanévnek már vége, de az érettségi szezonnak és az egyetemi-főiskolai vizsgaidőszaknak még nincs - ennek ellenére jobbnál jobb filmeket ajánlunk...  Tovább »

Milyen filmekkel érdemes lazítani a tanévzárás előtt? Adunk néhány tippet azoknak, akik a kánikula elől a moziba menekülnének.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha egy kis pihenést, kikapcsolódást is terveznétek az érettségi előtti rövid időszakra, ez a filmajánló nektek szól.  Tovább »

Mi már tudjuk, mivel tölti sok Marvel-rajongó a hétvégét.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Filmnézéssel lazítanátok a vizsgaidőszak vagy az érettségi szezon előtt? Mutatjuk, melyek a legnézettebb filmek.  Tovább »

A frissen bemutatott Hang nélkül című thriller 50,3 millió dolláros jegyárbevétellel nyerte az észak-amerikai mozis hétvégét - írta a Variety.  Tovább »

A tavaszi szünet hetében is érdemes moziba menni - mutatjuk, melyek most a legnépszerűbb filmek.  Tovább »

Lássuk, milyen filmeket vetítenek a mozikban a héten. Összegyűjtöttünk pár újat, amiért érdemes lehet moziba menni.  Tovább »

A mozizást is beillesztenétek a heti programba? Mutatjuk, milyen filmeket néztek tömegek az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

Több jó film közül választhattok, ha két előadás vagy szeminárium között moziba mennétek.  Tovább »

Moziba mennétek ezen a héten? Olyan filmeket ajánlunk nektek, amelyeket tömegek néztek meg a hétvégén az észak-amerikai mozikban.  Tovább »

Ha szeretnétek kikapcsolódni, akkor van egy ötletünk.  Tovább »

Ha szeretnétek kikapcsolódni, akkor van egy ötletünk.  Tovább »

Heti filmajánlónkból megtudhatjátok, melyik filmre váltottak a legtöbben jegyet az észak-amerikai mozikban - ezeket már itthon is megnézhetitek.  Tovább »

Minden héten új, remek filmeket vetítenek a mozik, amelyekre érdemes elmenni. Itt a heti lista.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X