Közoktatás Edupress

Reklámhét a Kodolányi János Főiskolán is

Elolvasom

Megkezdődött a negyedik Reklámhét, mely Budapest mellett négy vidéki nagyvárosban, így Székesfehérváron, a Kodolányi János Főiskolán is kínál programokat szeptember 25-én. A délután kezdődő program során neves előadók, így Simon Krisztián, a Marketing Media vezető szerkesztője, Kőszegi András, Sas István és Borsos Sándor, a Reklámzabálók főszervezője avatják be az érdeklődőket a reklámok világába.

Közoktatás Eduline

Továbbképzés a Kodolányin a kompetencia alapú oktatás jegyében

Elolvasom

Pályázati támogatásból két hetes tanfolyamot rendez a Kodolányi János Főiskola Siófokon és Székesfehérváron szeptemberben. A képzésen a közel 100 belső munkatárs mellett külföldi és belföldi szakemberek is részt vesznek, hogy a Bologna-folyamathoz kapcsolódó változásokat, valamint a Kodolányi számos díjjal elismert minőségi rendszerét megismerjék.

Közoktatás Eduline

Ismét minőségdíj a Kodolányi János Főiskolának

Elolvasom

Idén másodszor egyedüliként érdemelte ki a Kodolányi az Oktatási és Kulturális Minisztérium Felsőoktatási Minőségi Díj arany fokozatú elismerő oklevelét, és ezzel már a nyolcadik minőségdíját kapta meg az iskola, amely egyedülálló a felsőoktatási intézmények között.