Közoktatás Edupress

Nemzeti Minőségi Díjat kapott a Kodolányi János Főiskola

Elolvasom

A Kodolányi János Főiskola Nemzeti Minőség Díjat nyert. Az elismerést a Parlamentben március 19-én Dr. Szabó Péter, a KJF rektora vette át Dr. Molnár Károly kutatás-fejlesztésért felelős tárca nélküli minisztertől és Mester Zoltántól, a Nemzeti Minőségi Díj Bizottság elnökétől.

Közoktatás Eduline

A Kodolányi 18 fős Aranycsapata

Elolvasom

Számtalan könyv íródott már az „akikre büszkék lehetünk” kronológiára, mely szinte mindig siker. Szívesen olvasgatják, lapozgatják azok, akik erőt és energiát szeretnének nyerni a karriersztorikból, örömmel nézegeti az örök kíváncsi celebfalók, de természetesen büszkék rá maguk a megszólalók is, nem különben iskolájuk, tanáraik. Virágh Ildikó, a ma bemutatott interjú kötet szerzője elmondta: a felkértek ódzkodtak az elején, hiszen nem merték elhinni, hogy tényleg népszerűek - bár a szerző szerint csak szerények voltak-, és valóban példaként szolgálhatnak a leendő és jelenlegi kodolányisok számára, azonban a könyvbemutatón mindenki örömmel mesélt a főiskolás évekről, és az interjúkat övező vidám percekről.

Közoktatás Eduline

Interjúkötet - fontos pozíciókban a volt Kodolányisok

Elolvasom

Bemutatták Virágh Ildikó, a Kodolányi János Főiskola tanárának, a Vörösmarty Rádió Főszerkesztőjének sikeres Kodolányisokat kötetbe szedő könyvét ma délelőtt Budapesten. A sajtótájékoztatón megjelentek kérdéseiket közvetlenül feltehették a meghívott volt Kodolányis interjúalanyoknak is, akik kivétel nélkül nagyon gyorsan helyezkedtek el a hazai közélet fontos pozícióiban.

Közoktatás Eduline

Kell-e a zenésznek diploma?

Elolvasom

Pély Barnáról nem mondható el, hogy unalmas az élete. Továbbra is zenél a Unitedben, akikkel nagy sikerű koncertet adtak nemrég a MÜPÁ-ban, valamint kiadták első DVD-jüket. Közben dolgozik egy másik zenekarral, a Funk Suvirvor-ral, amelyben angolul énekel. Nem utolsó sorban pedig nem csak sikeres zenész, de egy ideje át is adja tudását a fiatal nemzedéknek, hiszen a Kodolányi János Főiskola Jazz tanszékének tanári karját erősíti, mint Jazzének szakvezető művésztanár.

Közoktatás Edupress

Reklámhét a Kodolányi János Főiskolán is

Elolvasom

Megkezdődött a negyedik Reklámhét, mely Budapest mellett négy vidéki nagyvárosban, így Székesfehérváron, a Kodolányi János Főiskolán is kínál programokat szeptember 25-én. A délután kezdődő program során neves előadók, így Simon Krisztián, a Marketing Media vezető szerkesztője, Kőszegi András, Sas István és Borsos Sándor, a Reklámzabálók főszervezője avatják be az érdeklődőket a reklámok világába.

Közoktatás Eduline

Továbbképzés a Kodolányin a kompetencia alapú oktatás jegyében

Elolvasom

Pályázati támogatásból két hetes tanfolyamot rendez a Kodolányi János Főiskola Siófokon és Székesfehérváron szeptemberben. A képzésen a közel 100 belső munkatárs mellett külföldi és belföldi szakemberek is részt vesznek, hogy a Bologna-folyamathoz kapcsolódó változásokat, valamint a Kodolányi számos díjjal elismert minőségi rendszerét megismerjék.