Fekete füstfelhő szállt fel szerda délután Budapest XIII.  Tovább »

Hét egyetem és főiskola tart nyílt napot december 12. és 18. között - itt találjátok az időpontokat és a helyszíneket.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

A Kodolányi János Főiskola Nemzeti Minőség Díjat nyert. Az elismerést a Parlamentben március 19-én Dr. Szabó Péter, a KJF rektora vette át Dr.  Tovább »

Számtalan könyv íródott már az „akikre büszkék lehetünk” kronológiára, mely szinte mindig siker.  Tovább »

hirdetés

Bemutatták Virágh Ildikó, a Kodolányi János Főiskola tanárának, a Vörösmarty Rádió Főszerkesztőjének sikeres Kodolányisokat kötetbe szedő könyvét ma...  Tovább »

Informatikai fejlesztések, úttörő alkalmazások a Kodolányi János Főiskolán.  Tovább »

Pély Barnáról nem mondható el, hogy unalmas az élete.  Tovább »

A Kodolányi János Főiskola Nemzetközi Intézete által nyújtott külföldi ösztöndíjprogramokkal (LLP/ERASMUS), szakmai- gyakorlat, tanulmányi út...  Tovább »

Megkezdődött a negyedik Reklámhét, mely Budapest mellett négy vidéki nagyvárosban, így Székesfehérváron, a Kodolányi János Főiskolán is kínál...  Tovább »

Pályázati támogatásból két hetes tanfolyamot rendez a Kodolányi János Főiskola Siófokon és Székesfehérváron szeptemberben.  Tovább »

A Kodolányi és a Fejér Megyei Hírlap Szabadegyetem nagysikerű előadássorozata a 2008/09-es tanévben is folytatódik, a nyitóelőadásra 2008.  Tovább »

„Egyén és nemzet Európa történelmében” címmel rendez konferenciát a Kodolányi János Főiskola és a Modern Minerva Alapítvány tehetséges fiatal...  Tovább »

hirdetés

Felsőoktatás hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

HVG Állásbörze hirdetés

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X