Vannak filmek, amelyeket minden gyerek nagyon szeret, de vajon milyen idős korban érdemes ezeket az alkotásokat megmutatni nekik?  Tovább »

A szerencsésebbek már letudták a nyári vizsgaidőszakot, úgyhogy jöhet a jól megérdemelt pihenés.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha a szóbeli érettségi vagy a következő vizsga előtt lazítanátok egy kicsit, menjetek moziba - van miből választani.  Tovább »

A vizsgaidőszak kemény dolog, a magolás közben azonban néha lazítani is kell - ehhez ajánlunk ma filmeket.  Tovább »

hirdetés

A hétvége kevésbé kedvez a túrának és piknikezésnek, így összegyűjtöttük neked, mivel tudsz kikapcsolódni a rossz időjárás ellenére is.  Tovább »

Ha te sem az a típus vagy, aki a könyvek felett görnyedve szívja magába a nyelvtant és a szókincset, akkor itt van három film, amely segít...  Tovább »

Már csak pár hét van az érettségiig, de két tétel között lazítanátok egy kicsit?  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnéznetek ezen a héten?  Tovább »

A héten is lesznek régóta várt filmbemutatók a mozikban, ebből szedtünk össze nektek párat.  Tovább »

Vranik Roland Az állampolgár című filmje nyerte el a legjobb drámának járó díjat a kaliforniai San Joséban megrendezett 27. Cinequest filmfesztiválon.  Tovább »

Ezek a filmek aratták a legnagyobb sikert a hétvégén az amerikai mozikban: elsöprő győzelemmel nyitott az új King Kong-film, a Kong: Koponya-sziget...  Tovább »

Magyar filmeket szeretnétek nézni? Szemezgessetek a Magyar Filmhéten díjazott alkotások közül.  Tovább »

A mozinézők világszerte a Logan - Farkas című filmre voltak kíváncsiak a hétvégén: a film globálisan 237,8 millió dollárt (69 milliárd forintot)...  Tovább »

Újabb filmeket mutattak be a magyarországi mozikban - van köztük olyan is, amelyet nagyon régen vártunk.  Tovább »

A Lego Batman - A film továbbra is jelentős előnnyel vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát, 44 millió dolláros (12 milliárd forint) becsült...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X