Tombolni fog ezen a héten a kánikula, úgyhogy ha a strandolást már unjátok (vagy a nyári munka után egy kis kikapcsolódásra vágytok), húzódjatok be...  Tovább »

Már teljes izgalomban vagytok a szerda esti felvételi ponthatárok miatt? Tereljétek el a gondolataitokat egy jó filmmel.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ezen a héten tombolni fog a kánikula, úgyhogy ha hűvösebb helyre vágytok, menjetek moziba. Ehhez ajánlunk ma népszerű filmeket.  Tovább »

Pár napra vége a strandidőnek, úgyhogy érdemes a napozás és az úszás helyett más programot keresni. Moziba mennétek? Van néhány ötletünk.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Már csak két és fél hét van hátra a ponthatárokig - ha nem valamelyik fesztiválon, hanem otthon töltitek a következő napokat, válasszatok a...  Tovább »

Látványos és izgalmas filmek pörögnek most a moziban, amiért megéri kimozdulni.  Tovább »

Már csak pár nap van hátra az egyetemi vizsgaidőszakból és az érettségi szezonból, ha pedig már letudtátok a vizsgákat, a moziba is behúzódhattok a...  Tovább »

Vannak filmek, amelyeket minden gyerek nagyon szeret, de vajon milyen idős korban érdemes ezeket az alkotásokat megmutatni nekik?  Tovább »

A szerencsésebbek már letudták a nyári vizsgaidőszakot, úgyhogy jöhet a jól megérdemelt pihenés.  Tovább »

Ha a szóbeli érettségi vagy a következő vizsga előtt lazítanátok egy kicsit, menjetek moziba - van miből választani.  Tovább »

A vizsgaidőszak kemény dolog, a magolás közben azonban néha lazítani is kell - ehhez ajánlunk ma filmeket.  Tovább »

A hétvége kevésbé kedvez a túrának és piknikezésnek, így összegyűjtöttük neked, mivel tudsz kikapcsolódni a rossz időjárás ellenére is.  Tovább »

Ha te sem az a típus vagy, aki a könyvek felett görnyedve szívja magába a nyelvtant és a szókincset, akkor itt van három film, amely segít...  Tovább »

Már csak pár hét van az érettségiig, de két tétel között lazítanátok egy kicsit?  Tovább »

Milyen filmeket érdemes megnéznetek ezen a héten?  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X