Érettségi-felvételi Eduline

Rétvári Bence elégedett, szerinte a magyar oktatás "rugalmas és a diákok igényeiből indul ki"

Elolvasom

Másfél éve az iskolák, a tanárok és a szülők nagyobb szabadságot kaptak, a tananyagminimum és a diákok maximális terhelhetősége között ők határozzák meg, pontosan mit tanítanak – mondta Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára az Educatio kiállítás megnyitóján. Az államtitkár szerint a mai oktatási rendszer „rugalmas, személyre szabható, a diákok igényeiből indul ki”.

Felsőoktatás Eduline

Így tudhattok meg mindent a felsőoktatásról

Elolvasom

Ismét megrendezik az oktatási piac legnagyobb seregszemléjét, az Educatio Kiállítást Budapesten: a január 21-23. közötti rendezvényen a felvételizőkön kívül a pedagógusok és intézményvezetők értesülhetnek a szakma újdonságairól, a taneszközök és módszerek korszerűsödéséről.

Érettségi-felvételi MTI

Csütörtökön kezdődik az Educatio kiállítás

Elolvasom

Csütörtöktől ismét megrendezik az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást a fővárosban: a szombatig tartó programon a felvételizőkön kívül a pedagógusok és intézményvezetők értesülhetnek a szakma újdonságairól, a taneszközök és módszerek korszerűsödéséről.

Érettségi-felvételi Eduline

Itt a döntés? Mindenható lesz az Oktatási Hivatal

Elolvasom

Nemcsak a Kliktől, a kormányhivataloktól, valamint az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézettől vesz át feladatokat az Oktatási Hivatal, várhatóan hamarosan magába olvasztja az oktatási szolgáltatásokat fejlesztő és üzemeltető Educatio Kft.-t is, így az ágazat eddigi legnagyobb háttérintézménye jöhet létre – írja a Magyar Nemzet.

1 2 3 4