Jövő szerdán lejár a határidő, ideje átvenni mindent még egyszer.  Tovább »

Július 12-ig tart az ügyintézési időszak a felvételizőknek. Mit lehet ez idő alatt tenni, és mi az, amin már nem lehet változtatni?  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Nem mindenkit értesítenek telefonon.  Tovább »

Július 26-án jönnek a ponthatárok, a postás érkezését viszont nem érdemes várni, a legfontosabb információkat ugyanis elektronikus formában kapjátok...  Tovább »

hirdetés

Július 12-ig változtathatnak a megjelölt szakok sorrendjén az idén egyetemre-főiskolára felvételizők. Mikor érdemes módosítani a megadott listán?  Tovább »

Már elérhetők az ügyintézési funkciók az E-felvételi rendszerében.  Tovább »

Idén felvételiztek, de nem tudjátok, mikortól ellenőrizhetitek az e-felvételibe feltöltött dokumentumokat és azok feldolgozottságát?  Tovább »

A felvi.hu arról ír, mire kell odafigyelni a jelentkezési- és hitelesítési határidő letelte után.  Tovább »

Meghosszabbították az egyetemi-főiskolai felvételi hitelesítési határidejét, február 21-én éjfélig - vagyis még pár óráig - hitelesíthetitek az...  Tovább »

Fontos infó egyetemre-főiskolára felvételizőknek: ha a hitelesítés után módosítottatok az adatokon, újra hitelesíteni kell az e-felvételiben leadott...  Tovább »

Éjfélkor lejár az egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési határideje.  Tovább »

Az elmúlt évekhez hasonlóan az utolsó héten jelentkezik a felsőoktatási képzésre felvételizők többsége.  Tovább »

Ma éjfélkor lejár az egyetemi-főiskolai felvételi jelentkezési határideje.  Tovább »

A Felvi szerint sokan teszik fel a címben szereplő kérdést, ezért érdemes tisztázni.  Tovább »

Az utóbbi években már csak elektronikusan lehet jelentkezni a felsőoktatási intézmények képzéseire. Íme, az eduline útmutatója.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X