Az utóbbi években már csak elektronikusan lehet jelentkezni a felsőoktatási intézmények képzéseire. Íme, az eduline útmutatója.  Tovább »

Mi a teendő a keresztféléve felvételivel a következő hetekben?  Tovább »

Megkezdődött a keresztféléves felvételire beadott online jelentkezési lapok és a feltöltött dokumentumok feldolgozása - közölte a felvi.hu.  Tovább »

Ma még jelentkezhettek az idei keresztféléves felvételire - de akkor sem dőlhettek hátra, ha már véglegesítettétek az e-felvételin a...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Szombaton elstartolt az idei keresztféléves felvételi - mutatjuk a legfontosabb dátumokat, határidőket.  Tovább »

Egyelőre nem tudni, hogy hol lesz a már megszokott Pont Ott Parti.  Tovább »

Már használhatjátok az E-felvételi rendszerét, amin keresztül akár a felsőoktatási jelentkezéshez hiányzó dokumentumokat is pótolhatjátok, de az...  Tovább »

Most, hogy a jelentkezés és a hitelesítés lezárult, az Oktatási Hivatal munkatársai elkezdik átnézni az adatokat és a dokumentumokat.  Tovább »

Még egy hónapotok van a 2016-os felvételi jelentkezési határidejéig: milyen hibákat érdemes elkerülni az e-felvételi kitöltése közben?  Tovább »

Elindult a 2016-os felvételi eljárás, amire idén is csak online tudtok jelentkezni. Itt vannak a legfontosabb infók.  Tovább »

Kik vehetnek részt a pótfelvételin, milyenek lesznek a ponthatárok, és mennyit kell fizetnetek a képzésekért? Itt vannak a legfontosabb tudnivalók.  Tovább »

Mit jelent, ha az e-felvételi azt mutatja, hogy nulla pontot szereztetek?  Tovább »

Ha kíváncsiak vagytok a jelentkezési helyeiteken számított felvételi összpontszámotokra, az e-felvételi rendszerében már megnézhetitek őket.  Tovább »

Elérhetők az ügyintézési funkciók a felsőoktatási e-felvételiben, amelyet minden jelentkező használhat adatbetekintésre, dokumentumpótlásra, adat-...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X