Hamarosan érvényesíteni kell a diákigazolványokat, aki viszont már nem tudja ezt megtenni, mert például az őszi félévben diplomázott és nem...  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) adatai szerint a oktatási igazolványok intézményi rendszerének augusztusi bevezetése óta 200 719...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ha már nincs diákigazolványod, de még nem múltál el 30, igénybe veheted az EYCA diákkedvezményeit nemcsak itthon, hanem Európa több országában is.  Tovább »

Eddig 137 865 diákigazolványt állítottak ki, de az új igazolványok készítését lassítja, hogy nem minden intézmény állt át az új igénylőfelületre, és...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Meddig érvényesek a diákigazolványok, és meddig válthattok diákbérletet?  Tovább »

Több száz forintot is spórolhattok, ha jó napot választotok ki a mozizásra.  Tovább »

Az általános iskolát pénteken elkezdő gyermekek iskolai igazolással utazhatnak diákbérlettel a fővárosi tömegközlekedés járatain - tájékoztatott a...  Tovább »

Egy időre diákigazolvány nélkül maradhatnak az elsős és az átiratkozó diákok, a tervezettnél később vezetik be ugyanis az oktatási igazolványok...  Tovább »

Szeptemberben kezditek az egyetemet vagy a főiskolát? Elsőévesként nem tudjátok, milyen feladatokkal kell megbirkózni?  Tovább »

Huszonöt helyszínnel, köztük a gyulai várral bővült a diákok számára díjmentes vasúti utazással látogatható országos múzeumok, nemzeti emlékhelyek...  Tovább »

A diákok számára a nyár az egyetlen időszak egy jó kis intenzív nyelvtanfolyamhoz.  Tovább »

Nemsokára megszületnek az idei ponthatárok és mindenki elkezdhet tervezni, kivel, mivel és hová megy.  Tovább »

Alig tart ki az ösztöndíjatok a hó végéig, mégis szeretnétek eljutni színházba?  Tovább »

Egy csomó mobilnetet ad ajándékba a diákoknak némely szolgáltató.  Tovább »

Március elején indul a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) által szervezett diákkedvezmények rendszere, amely a felsőoktatási...  Tovább »

hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X