Idén szeptember végéig több mint tízezer diák utazik InterRail-bérlettel.  Tovább »

Egy dologról semmiképpen sem szabad elfeledkezni a következő hónapokban: október végén lejár az előző évi diákigazolvány érvényessége.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Jó lehetőséggel állt elő a MÁV, ha van érvényes diákigazolványotok, több ezer forintot spórolhattok.  Tovább »

Június 10-tól 75 százalékos kedvezménnyel fognak utazni a vasúton és az autóbuszokon a cseh diákok - így döntött kedden az ügyvezető cseh kormány.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Hamarosan újra érvényesíteni kell a diákigazolványokat.  Tovább »

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) adatai szerint a oktatási igazolványok intézményi rendszerének augusztusi bevezetése óta 200 719...  Tovább »

Ha már nincs diákigazolványod, de még nem múltál el 30, igénybe veheted az EYCA diákkedvezményeit nemcsak itthon, hanem Európa több országában is.  Tovább »

Eddig 137 865 diákigazolványt állítottak ki, de az új igazolványok készítését lassítja, hogy nem minden intézmény állt át az új igénylőfelületre, és...  Tovább »

Meddig érvényesek a diákigazolványok, és meddig válthattok diákbérletet?  Tovább »

Több száz forintot is spórolhattok, ha jó napot választotok ki a mozizásra.  Tovább »

Az általános iskolát pénteken elkezdő gyermekek iskolai igazolással utazhatnak diákbérlettel a fővárosi tömegközlekedés járatain - tájékoztatott a...  Tovább »

Egy időre diákigazolvány nélkül maradhatnak az elsős és az átiratkozó diákok, a tervezettnél később vezetik be ugyanis az oktatási igazolványok...  Tovább »

Szeptemberben kezditek az egyetemet vagy a főiskolát? Elsőévesként nem tudjátok, milyen feladatokkal kell megbirkózni?  Tovább »

Huszonöt helyszínnel, köztük a gyulai várral bővült a diákok számára díjmentes vasúti utazással látogatható országos múzeumok, nemzeti emlékhelyek...  Tovább »

A diákok számára a nyár az egyetlen időszak egy jó kis intenzív nyelvtanfolyamhoz.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X