Legalább tíz évvel kitolódott az önálló életkezdés időpontja, és ezzel együtt mind elfogadottabb, hogy valaki húszon vagy akár harmincon is túl a...  Tovább »

Újabb adatok láttak napvilágot a „mamahotel” lakóiról az Egyesült Államokban: a Pew Research Center legfrissebb...  Tovább »

A 15-18 év közötti fiatalok közül szinte mindenki (98 százalékuk) a szüleivel lakik együtt, de a 19-25 év közöttiek háromnegyede is otthon maradt...  Tovább »

Egyre reménytelenebbnek tűnik az amerikai frissdiplomások munkaerő-piaci helyzete: az „elveszett generáció” akár az elnökválasztás kimenetelét is...  Tovább »

(x)

Duális képzés - dupla esély a Kecskeméti Főiskolán

Kecskeméten már nem próbaüzem! Duplázd esélyeid a duális képzést elsőként bevezető Kecskeméti Főiskolával és partnereivel!  Tovább »

Bumeránggyerekek, ősdiákok, gyernőttek, a mama hotel lakói – így hívják azokat a huszon-harmincasokat, akik még mindig otthon laknak, és a szüleik...  Tovább »

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X