Feltehetően világháborús bomba került elő egy biatorbágyi általános iskola udvarán kedden - tájékoztatta a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének...  Tovább »

Terrorista jellegű bűncselekmény elkövetésével vádolják hétfőn kezdődött perében azt a lengyel egyetemistát, aki tavaly az alsó-sziléziai vajdasági...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ahmed családja kártérítésért perel, mivel szerintük jogtalanul jártak el vele szemben, mikor bombának nézték az óráját.  Tovább »

Tegnap kezdődött meg annak a 16 éves brit srácnak a pere, akit azzal gyanúsítanak, hogy több weboldalt tett elérhetetlenné, és bombafenyegetéseket...  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kiürítettek két irodaházat, valamint az Eötvös Loránd Tudományegyetem egyik épületét, miután földmunkák közben bombát találtak a budai Infopark...  Tovább »

15 millió dollár kártérítést, és írásbeli bocsánatkérést követel annak a texasi fiúnak a családja, akit korábban rendőrök vittek el iskolájából...  Tovább »

Ahmed Mohamed, a saját készítésű órája révén híressé vált muszlim tinédzser is találkozott Barack Obama elnökkel a hétfőn a Fehér Házban rendezett...  Tovább »

Egy 85 milliméteres szovjet légvédelmi repeszgránátot szállítottak el a pátyi Csicsergő óvoda udvarából - tájékoztatta Várkonyi Melinda, a Magyar...  Tovább »

Letartóztattak egy 14 éves diákot, mert a tanárai bombának nézték az órát, amit épített.  Tovább »

Gyújtóbombát dobtak egy repülőgépről egy észak-szíriai iskola játszóterére, a támadásban több mint tíz gyerek halt...  Tovább »

Porig rombolta a Nevada Union High School egyik fiúvécéjét két gimnazista, amikor tréfából egy bombát hoztak működésbe...  Tovább »

Azzal vádolnak egy amerikai tanárnőt, hogy bombariadót okozott a saját iskolájában.  Tovább »

Egy ismeretlen személy csütörtökre virradó éjszaka bejelentette, hogy felrobbantja a hódmezővásárhelyi Cseresnyés Kollégiumot.  Tovább »

Ki kellett üríteni a székesfehérvári Vörösmarty Mihály Szakképző Intézetet, mert parképítés közben második világháborús robbanótest került elő a...  Tovább »

Nem tartalmazott robbanószert az a bombának látszó szerkezet, amelyet egy kecskeméti általános iskola udvarán találtak péntek reggel egy levéllel...  Tovább »

hirdetés

Nyelvoktatás hirdetés

Felnőttképzés hirdetés

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X