Egy új nyelv tanulása egész életünkben kifizetődő, bármilyen korban is kezdi el az ember.  Tovább »

Sok olyan program van, amivel gyorsan fordíthattok szavakat angolról magyarra és fordítva.  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Milyen angol szavakat rontanak el leggyakrabban a nyelvtanulók? Miért írjuk le gyakran hibásan az argument, az across vagy éppen a believe szavakat?  Tovább »

Már több mint négymillióan nézték meg a YouTube-on azt a reklámfilmet, amelyben egy lengyel nagypapa az unokája kedvéért kezd angolul tanulni.  Tovább »

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nem feltétlenül kell pénzt kiadnod egy-egy nyelvi kurzusért, az interneten ma már számos oldal kínál ingyenes nyelvórákat.  Tovább »

Mennyire ismeritek az angol közmondásokat? Most tesztelhetitek tudásotokat.  Tovább »

Egy igazán hasznos nyelvtanulós oldalt hoztunk nektek, ahol az angolon, németen vagy a francián kívül olyan nyelveket is megismerhettek, mint a...  Tovább »

Mi az a "Pommie", melyik testrészetek a "loaf", és eszik-e vagy isszák a "banger"-t? Ez a párperces teszt szótanulásnak sem utolsó.  Tovább »

Mindig is érdekelt, az angolnak melyik dialektusát beszélitek?  Tovább »

Még csak két éve indították, de már húszmillió regisztrált felhasználója van a Duolingo nevű nyelvoktató alkalmazásnak, amely már magyarul is...  Tovább »

Nyelvvizsgára készülőknek ajánljuk az ingyenesen használható Mywords.hu oldalt, amelyen tematikus szószedeteket és teszteket találtok.  Tovább »

A brit egyetemek kétharmada azokat a külföldi felvételizőket is felveszi, akik épphogy beszélnek angolul – adta hírül...  Tovább »

Nem feltétlenül kell pénzt kiadnod egy-egy nyelvi kurzusért, az interneten ma már számos oldal kínál ingyenes...  Tovább »

Szeretnétek nyelvtanfolyamra járni, de a családi költségvetésbe most nem fér bele a tandíj?  Tovább »

Több százezer szegény származású bangladesi fiatal kapcsolódott be a BBC jótékonysági szervezetének oktatási programjába, amelynek révén...  Tovább »

hirdetés
hirdetés

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X