szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

2019. július 9. és 15. között tartják az idei EFOTT-ot, a Velencei-tó partján ott lesz– többek között – Rita Ora, Gianluca Vacchi, a Scooter, a Brooklyn Bounce, Borgore és Tujamo.

Tankcsapda, Halott Pénz, Wellhello, Majka, Kowalsky meg a Vega, Brains, Follow The Flow, USNK, Punnany Massif, Szabó Balázs Bandája, Anna & the Barbies, Irie Maffia, Péterfy Bori & The Love Band, Belga, ByeAlex és a Slepp, Necc Party, Caramel – sorolja a magyar fellépőket az EFOTT-szervezők sajtóanyaga.

A keddi nyitónapon a hetijegyeseket egy zászlóparádéval és utcakarnevállal emelik be a fesztiválhangulatba – ekkor zenészek járják körbe a területet, mindenkit egy óriási tábortűzhöz trombitálva. Ott a Follow The Flow énekese, Szakács Gergő várja őket baráti hangulatú, egy szál gitáros akusztik koncerttel, másnap pedig giccspartyt tartanak.

Rita Ora is fellép az idei EFOTT-on

Rita Ora énekesnő is fellép az idei EFOTT-on, amelyet július 9. és 15. között rendeznek meg Velencén - közölték a szervezők.

Különleges zenei ötlet az utolsó napon is lesz: az EFOTT SPECIAL X Vasovski Symphonic lesz a középpontban, Király Viktor, Kollányi Zsuzsi, Nági, Szakács Gergő és Szivák Zsolt közreműködésével.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!