szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Ha diákként vagy éppen tanárként szeretnétek interaktívabbá tenni az előadásotokat a tanórán, ajánlunk nektek egy szuper oldalt.

Ha még nem ismernétek a Mentimeter nevű oldalt, most megmutatjuk nektek. A mentimeter.com egy regisztrációhoz kötött oldal, ahol elkészíthetitek a saját prezentációtokat vagy éppen színesebbé tehetitek vele a már meglévő Powerpoint- vagy éppen Prezi-anyagotokat. Ugyanis szavazást is indíthattok vele, amit úgy kell elképzelni, hogy ti magatokat feltesztek egy kérdést az óra közben, a hallgatóitok pedig a telefonjaikat használva online válaszolnak rájuk, a válaszok pedig megjelennek a kivetített képernyőn akár egy szófelhő formájában.

©

Az oldal használata csak részben ingyenes, de ez az ingyen rész is bőven megér annyit, hogy rendszeresen beépítsétek az előadásaitokba. Az oldal csak angol nyelven elérhető, ezért fontos, hogy ha készítők vagytok, jól értsétek.

Pályaválasztás, szakdolgozatírás, prezentációkészítés: kurzusajánló

Gyakran kell előadást tartanotok az egyetemen, de szeretnétek fejlődni a prezentációkészítésben és az előadásmódban? Remek online kurzusokat ajánlunk.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!