szerző:
Eduline

Már sokszor ajánlottunk nektek olyan alkalmazásokat, amivel a nyelvtanulást könnyíthetitek meg játékosan. Most olyan oldalt mutatunk amit, ha nyelvvizsgára készültök, nektek is érdemes kipróbálnotok.

©

Mindsnacks

A Mindsnacks is egy egészen magas szintre emeli a játékos tanulást, ugyanis ez az app minden leckéhez kész játékokat kínál. Az alkalmazás világa nagyon színes, mozgalmas, a tanulás már-már el is veszik benne. Az alap alkalmazás ingyenes, de egy idő után pénzt kér a további szintekért.

Ha németül tanulnátok, akkor itt egy remek alkalmazás, amivel a nyelvvizsgára is felkészülhettek. Ha pedig angolul tanulnátok még többet, akkor ezt a négy alkalmazást mindenképpen nézzétek meg.

Újabb négy remek app, amivel játék lehet a nyelvtanulás

Körülnéztünk, hogy melyek mostanában a legnépszerűbb appok, amelyekkel nyelveket tanulhattok. Ha éppen most kezdenétek felkészülni a nyelvvizsgára, van pár ötletünk. Tagnap a német nyelvvizsgához ajánlottunk egy kis segítséget, ma az angolosoknak adunk tippeket. Természetesen az első helyen még mindig a Doulingo áll, hiszen nincs nyelvtanulós applikációs cikk Doulingo nélkül, és ez nem véletlen.