szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az angol mellé kerestek második vagy sokadik nyelvet, de nem tudjátok, hogy német, francia, olasz vagy valamelyik másik nyelv lenne a jó választás? Akkor ezt a tesztet érdemes kipróbálnotok.

Akár komolyan kerestek egy új nyelvet, akár csak szórakozásból töltenétek ki, a Quibblo tesztjét érdemes kipróbálnotok: csak néhány kérdésre kell válaszolnotok, az oldal pedig megtippeli, melyik lenne számotokra a leginkább megfelelő idegen nyelv.

Többek között meg kell mondanotok, merre utaznátok szívesen, hajlandóak vagytok-e elsajátítani a latin betűstől eltérő abc-t, fontos-e számotokra, hogy a kiválasztandó idegen nyelv nyelvtani szerkezetei és/vagy szókincse hasonlítson az angoléra.

Nem állítjuk, hogy tudományos igényességgel készült, de azért érdemes kipróbálni. Illetve a tesztet csak azoknak ajánljuk, akik tudnak angolul, ugyanis a kérdések és a válaszok is angolul vannak.

Nyelvtanulás az alapoktól? Ezzel a könyvvel otthonról is belekezdhettek az angolba

Most kezdenétek bele az angoltanulásba? A nyelvleckék nem csak gimiseknek szólnak, hiszen vannak olyan könyvek is, amikkel akár általános iskolásként is belefoghattok az otthoni tanulásba. Mutatjuk hogyan.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!