szerző:
Eduline
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Angolból már van nyelvvizsgátok és szívesen belekezdenétek a németbe? Ezzel az ingyenes appal mind a két nyelvet gyakorolhatjátok vagy akár el is kezdhetitek az alapoktól.

A Learn German alkalmazással nincs más dolgotok, csak letölteni. Mivel az app offline is működik, nem kell hozzá semmilyen hálózati kapcsolat, bárhonnan használhatjátok.

©

Learn German - Lerne Deutsch több mint 2000 általános német kifejezést és fogalmat tartalmaz, 18 témában utazók és kezdő nyelvtanulók számára. Ilyen témák például az üdvözlések, számok, általános fogalmak, szállás, étkezés, színek, városok, család, betegségek és hobbi is.

Ha még nem mertek megszólalni, az alkalmazás anyanyelvi kiejtése segít, hogy magabiztosabban kezdjetek bele egy mondatba németül is. Ezen felül az appal gyakorolhatjátok a kiejtést, meghallgathatjátok a szavak helyes kiejtési sebességét és megtanulhatjátok az egyes szavak jelentését, képek és történetek segítségével.

Öt klasszikus app a nyelvtanuláshoz: ezekkel otthon is könnyedén tanulhattok

Régóta szeretnétek belekezdeni a nyelvtanulásba, de valahogy sosem volt rá időtök? Ha most úgy érzitek, itt az idő a tanulásra, akkor összeszedtünk nektek 5 alkalmazást, amit otthonról is kipróbálhattok.

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!