szerző:
Eduline

Csúfolják az orra miatt, csúnyának nevezték, tejjel öntötték le, kenyérrel dobálták meg, sonkát dugtak a ruhájába – ezt mondta el könnyek között egy kisfiú egy amatőr videóban, amit az anyukája készített. A kisfiú bátorságát világszerte csodálják, színészek, énekesek is kiálltak mellette.

A hvg.hu azt írja, a Tennessee államban élő Keaton egyike azon diákoknak, akit kikezdtek a társai az iskolában.

Édesanyja a Facebookon azt írta: a videót azután készítették, hogy Keaton félt elmenni ebédelni a többiekkel. A fia nem tökéletes, akárcsak a többi a gyermek, de az iskolában jól teljesít, kéri ezért a szülőket, hogy beszéljenek gyermekeikkel arról, nem szép másokat szekálni – tette hozzá.

Katy Perry, Andie MacDowell is üzent neki, hogy vele vannak. Kelsea Ballerini énekes azt ígérte, hogy elkíséri az ebédlőbe, és ő majd helyre teszi a csúfolódókat. Donald Trump amerikai elnök fia is azt írta Twitteren, hogy ez a fiú elképesztően bátor, és a videója szíven ütötte.

Pengedarabokat akartak itatni iskolatársukkal a 14-15 éves zaklatók

Egy hetedikes fiút állandóan szekáltak az osztálytársai, de tavasszal különösen veszélyes módszert eszeltek ki. Az ügyészség felfüggesztett fogházbüntetés kért rájuk. Bíróság elé állítanak egy 14 és egy 15 éves békéscsabai fiút, akik áprilisban pengedarabokat tettek 13 éves osztálytársuk ivópalackjába - írja a hvg.hu.