szerző:
Eduline

Újabb világsztárok és hírességek álltak ki az iskolában szekált fiú mellett. Többek között Mark Hamill és Justin Bieber is üzent neki Twitteren.

©

Ahogy már korábban írtuk, Katy Perry, Andie MacDowell is üzent neki, hogy vele vannak. Kelsea Ballerini énekes azt ígérte, hogy elkíséri az ebédlőbe, és ő majd helyre teszi a csúfolódókat. Donald Trump amerikai elnök fia is azt írta Twitteren, hogy ez a fiú elképesztően bátor, és a videója szíven ütötte.

Keaton nincs egyedül, nagyon sokan mellette állnak. Chris Evans, Mark Ruffalo és Hailee Steinfeld után újabb sztárok - írja a hvg.hu.

Többek közt Mark Hamill, aki azt írta neki, hogy ne foglalkozzon a zaklatókkal, akik "szomorú emberek, akik azt gondolják, hogy az, ha másokat bántanak, jót tesz majd nekik". Justin Bieber pedig videóüzenetben hívta fel a figyelmet a kisfiúra, akit legendának nevezett.

Illetve a Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown (azaz Eleven) is üzent: "Menő vagy Keaton! Szeretnék a barátod lenni (de komolyan) elképesztően nagyszerű vagy".

Milliók nézték meg a videót, amelyben sírva beszél csúfolóiról egy amerikai kisfiú

Csúfolják az orra miatt, csúnyának nevezték, tejjel öntötték le, kenyérrel dobálták meg, sonkát dugtak a ruhájába - ezt mondta el könnyek között egy kisfiú egy amatőr videóban, amit az anyukája készített. A kisfiú bátorságát világszerte csodálják, színészek, énekesek is kiálltak mellette.