szerző:
Eduline

Daniel Radcliffe, Marlon Brando, Robert Downey Jr. Mi a közös bennük? Egyikük sem szerezte meg az érettségit.

1. Daniel Radcliffe

Valószínűleg túl sok tananyagot jelentett a 7 Boszorkány- és Varázslóképzőben töltött év Daniel Radcliffe számára, így a konkáv sokszögekre és az amfoter vegyületekre már nem maradt ideje. Na de komolyra fordítva a szót: bármennyire is próbálkozott az ifjú színész a forgatások hosszú szüneteiben a tanulással, valahogy sehogy sem tudta összeegyeztetni a munkát és az iskolát. Így hát választásra kényszerült.

The Daily Show: Daniel Radcliffe Still Loves Harry Potter

Subscribe to Comedy Central UK: http://bit.ly/1gaKaZO Check out the Comedy Central UK website: http://bit.ly/1iBXF6j

2. Marlon Brando

Marlon Brando, miután több iskolából is elküldték, nemes egyszerűséggel nem keresett több helyet, ahonnan kirúghatnák. Helyette színészkedni kezdett. A többi már...

©

3. Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. már rég a színpadi deszkákat taposta, amikor úgy döntött, nem akar tovább tanulni. Megtalálta magát a színészetben, a szerepek pedig azóta is csak jönnek és jönnek.

©

4. Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones egészen gyekerrortól kezdve játszott és forgatott. 15 éves korában pedig úgy döntött, ennek szenteli az életét. Azóta gyönyörű és világszerte ismert nő vált belőle - matekérettségi nélkül.

Catherine Zeta-Jones winning an Oscar® for "Chicago"

Sean Connery presenting the Best Supporting Actress Oscar® to Catherine Zeta-Jones for her performance in "Chicago" - the 75th Annual Academy Awards® in 2003.

5 .Cameron Diaz

Cameron Diaz 16 éves korában döntött úgy, hogy nem tudja összeegyeztetni a középiskolát a kialakulóban lévő modellkarrierrel. Így hát kiiratkozott az intézményből. Azóta pedig a világ egyik legismertebb színésznője vált belőle.

Itt vannak az első felvételi adatok: visszaesett a jelentkezők száma

Az idén csaknem 106 ezer diák jelentkezett felsőoktatási intézményekbe. Ez nagyjából ötezerrel kevesebb, mint ahányan tavaly jelentkeztek. Palkovics László államtitkár szerint ez a szám megfelel a korábbi évek adatainak. Palkovics László elmondta: bár a demográfiai adatok nem indokolják, az érettségizők száma csökken, a jelentkezők száma azonban 2014 óta 105 ezer és 111 ezer között mozog.

6. Walt Disney

Walt Disney, még mielőtt 16 évesen végleg otthagyta volna a közoktatást, hosszú levélben fejtette ki az igazgatójának, hogy mennyire nem szimpatikus neki az intézmény légköre. Pár papír meghamisítását követően tanuló helyett mentőautó-sofőrként debütált - és közben persze rajzolta kedvenc kreálmányait.

©

7. Johnny Depp

Johnny Depp 15 évesen döntött úgy, hogy nincs szüksége iskolai tanulmányokhoz. Pedig nem is kalóz akart lenni, hanem rocksztár. Szerencsére a mikrofon helyett hamar a kamerák felé fordult.

©

8. Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a szerelmet választotta - mondhatnánk így is, csak hát nem igaz. A fiatal lány nevelőszülei elköltözése miatt árvaházba kényszerült volna, hacsak nem dönt úgy,  hogy az iskolapadot a konyhapultra cseréli föl, és dolgos feleségként folytatja tovább életét. Hozzáment hát a szomszéd sráchoz és szorgalmas asszony vált belőle. Majdnem.

"I Wanna Be Loved By You",Marilyn Monroe

THANK YOU FOR 6,000,000 VIEWS!! ^w^!! Marilyn Monroe sings "I Wanna Be Loved By You" in "Some Like It Hot"(Con Faldas Y A Lo Loco,Una Eva Y Dos Adanes) Lyrics: "I Wanna Be Loved By You" I wanna be loved by you,just you, Nobody else but you, I wanna be loved by you,alone, Poo poo bee doo, I wanna be kissed by you,just you, Nobody else but you, I wanna be kissed by you,alone I couldn't aspire, To anything higher, Than to feel the desire To make you my own Paah-dum paah-dum pa-doodly-dum poooo!

9. Jim Carrey

Jim Carrey is idő előtt hagyta ott a középiskolát, ő azonban nem saját akaratából. Édesanyja betegsége miatt be kellett segítenie a pénzkeresésbe. A humorista, később színész, soha nem tért vissza az iskolába.

©

10. Quentin Tarantino

Quentin Tarantino a legjobb bizonyíték arra, hogy nem egy papírtól függ, mennyire zseniális valaki. A világ egyig legismertebb rendezője 16 éves korában hagyta ott az iskolát, hogy mindenkinek el tudja magyarázni, Marsellus Wallace hogy néz ki. Na, tudjátok?

©

Tetszett a cikk? Kövess minket a Facebookon is, és nem fogsz lemaradni a fontos hírekről!